Sataraš z bučkami



Interaktivni dodatki:






Datum: 7. JUL 14 - RECEPTI

Sataraš z bučkami

Ko vam zmanjka paradižnika in paprike, lahko zelo okusen, hranljiv in hitro pripravljen sataraš naredite tudi z bučkami

Sestavine:
- bučke
- jajci
- česen, peteršilj
- začimbe

Priprava:
Bučke olupimo in jih naribamo tako, kot za repo. Na olivnem olju prepražimo česen, dodamo naribane bučke in pražimo približno 6 minut. Med praženjem bučke večkrat premešamo, dodamo ščepec bio soli, malo popra, mleto kumino in na drobno sesekljan peteršilj. Na koncu dodamo dve stepeni jajci in popražimo še kakšne 3 do 4 minute. Jed je pripravljena v 10 minutah.

Jed je brez glutena in narejena po LCHF. Lahko je okusen in hranljiv zajtrk, lahko pa tudi samostojna jed za kosilo.



Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.








Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
O portalu   |   Google +   |   Facebook   |   Twitter
Vem kaj jem - na vrh strani