Interaktivni dodatki:






Datum: 20. AVG 22 - ZANIMIVOSTI

Kako je Nikola Tesla snoval čudežno zdravilo, pa mu nihče ni verjel

Če lahko mikrovalovi vplivajo na molekule vode v hrani, potem lahko z bioresnonančno medicino zdravimo najtežje virusne okužbe, rakasta obolenja in še kaj - tako univerzalne in vsemogočne metode zdravljenja človeštvo še ni imelo

Ko je pred več kot sto leti o bioresonančni medicini govoril Nikola Tesla, ga ni nihče razumel. Niti poslušal! Kako bi ga le, ko pa so potencial njegovega elektromotorja in izmenične električne energije razumeli le redki. Tesla je bil vsa sto let pred časom, kar sta posredno potrdila tudi ameriška zdravnika dr. William Lyman in dr. Steven Kaali, ki sta se odločila analizirati Tesline zapiske, zapiske redkih raziskovalcev, kot sta denimo dr. Raymond Rife in dr. Huld Clark, in vse skupaj podkrepiti z lastnimi raziskavami. Začela sta že davnega 1990, prvi rezultati pa so bili tako fantastični, da so že skoraj zastrašujoči.

Ameriška zdravnika sta po navodilih Tesle uporabila toka visoke in nizke napetosti, ki sama po sebi nimata učinka, na presečišču, kjer nastane resonančno stanje, pa se ustvari energija, ki lahko, če je dovolj močna in natančna, dobesedno zažge ne samo celico, pač pa tudi kaj več.. Pri tem je zanimivo to, da ima vsak virus oziroma celica svojo lastno frekvenco, z nastavitvijo le-te pa je mogoče uničevati, ali stimulirati točno določeno vrsto.

Tesla je na primer veliko eksperimentiral z insekti in črvi, ki jih je lahko uničeval kar med letom, v gibanju. Pa ne samo to. Z natančnimi frekvencami jih je lahko trajno onesposobil, da so bili še živi, a nepokretni. Ugotovil je še, da imajo bolj razviti organizmi višjo frekvenco in ožjo valovno dolžino, kar pomeni, da je eksperimentiral tudi na ljudeh.

Danes je na voljo kar nekaj naprav s katerimi lahko bioresonančno zdravljenje delamo kar doma, sami. Najbolj znana je Teslina zvezda. Najbolj razširjeno je zdravljenje po metodi dr. Clarka, naprava pa se imenuje zapper. Dr. Rife je razvil svoj Rife generator. Dr. Beck ponuja magnetni pulser ... Seznam tretmajev danes vsebuje že več kot 500 bolezni (od čira na želodcu do aidsa, vseh vrst hepatitisov, impotence, kolere, gripe, cerebralne paralize, celo izpadanja las...), zdravniki in laiki iz celega sveta pa skoraj vsakodnevno sporočajo o svojih dosežkih.

Tesla je očitno imel revolucionarno idejo, ki pa je zaradi natančnosti tehnologije (in osamljenosti v razmišljanju) v svojem času ni mogel realizirati. Prav lahko se zgodi, da bo iz množice produktov, ki so zrasli iz njegovih zapiskov, nastal skener, ki bo ozdravil vse bolezni. In to hitro in poceni. Vprašanje je le, ali bo farmacevtska industrija pustila razvoj tovrstnih tehnologij, ali pa bo moral Tesla še za kakšno stoletje v predal.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
zdravje
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani