Interaktivni dodatki:






Datum: 8. MAJ 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Naravno zdravilo za čiščenje krvi in znižanje holesterola

Spodnji recept znižuje holesterol, uravnava maščobe v krvi, čisti kri, krepi imunski sistem, poleg tega pa je enostaven in osvežilnega okusa.

Kako po naravni poti vzdrževati zdravo krvno sliko? Ponujamo vam preprost recept, ki vas lahko reši mnogih težav. Uravnava namreč količino maščob v krvi. Poleg tega znižuje holesterol in trigliceride, čisti kri, pomirja, zmanjšuje posledice stresa, izboljšuje prekrvavitev, uravnava krvni pritisk in krepi imunski sistem. Za nameček pa še deluje preventivno in topi trebušne kamne.

Sestavine:

  • 6 limon z lupino
  • 4 zelene
  • 1 liter prekuhane vode
Priprava:

Najprej prekuhajte vodo in počakajte, da se ohladi.

Zelo pomembno je, da imate ekološke limone brez pesticidov. Če niste prepričani v njihovo kvaliteto, jih za 10 minut namočite v kis.

Zeleno dobro operite in jo narežite na manjše kose. Tudi limone, skupaj z lupino, narežite na manjše kose. Oboje dajte v sekljalnik in mešajte, da dobite kašasto maso. Maso prelijte v stekleni vrč, prelijte ga s prekuhano vodo, premešajte in pustite stati 24 ur na sobni temperaturi.

Po enem dnevu ponovno premešajte in precedite (najbolje skozi gazo). Dobljen sok lahko hranite v hladilniku in ga pijte po 0,3 dcl pred obroki vsaj 3-krat na dan.

Prve pozitivne rezultate lahko pričakujete že po tednu dni pitja tega soka.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani