Interaktivni dodatki:






Datum: 8. MAJ 23 - DOBRO JE VEDETI

Kako odstraniti bradavice s kože?

Bradavice so neprijetna nadloga, ki pa so lahko tudi nevarne - vendarle gre za benigne tumorje vezivnega tkiva

Fibromi so lahko veliki od nekaj milimetrov do več centimetrov in niso samo estetski problem. najpogosteje se pojavljajo v srednjih letih in to na vratu, pod pazduho, v dimljah, pod prsmi, trebuhu, na vekah ... V resnici ima vsaka oseba vsaj en fibrom kože, nekateri celo več sto, število fibromov pa se z leti povečuje.

Zaenkrat še ni znan vzrok nastanka, dobra stran pa je, da jih je mogoče na enostaven način odstraniti brez krvavitev. Skrivnostni odstranjevalec je jabolčni kis, ki pa ga nikoli ne smete uporabljati za odstranjevanja fibroma okoli oči, ker draži sluznico.

Odstranjevanje poteka tako, da najprej mesto, kjer je fibrom, ki ga odstranjujete, dobro očistite. Košček vate namočite v vodo in jo za 15 minut pritisnite na fibrom, da se koža zmehča. Nato drug košček vate namočite v jabolčni kis in ga prav tako za 15 minut pritisnite na fibrom. Na koncu sperite z vodo.

To ponovite 3-krat na dan in že po nekaj dneh (običajno je to teden dni), se bo fibrom najprej izsušil, nato pa odpadel.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani