Interaktivni dodatki:


(You Tube)



Datum: 7. JUN 23 - DOBRO JE VEDETI

Katere bolezni se lahko skrivajo za smrčanjem

Če ste vi, ali vaš partner nenadoma začeli močno smrčati, je to lahko znak resne bolezni

Smrčanje ni moteče samo za vse, ki ga morajo poslušati, pač pa tudi za tistega, ki smrči. Njegov spanec ni sproščen, miren, ljudje, ki smrčijo, pa se pogosto zbujajo utrujeni, čez dan pa jim zmanjkuje energije, so nejevoljni, jih dajejo glavoboli ... Dolgotrajno smrčanje lahko povzroči poškodbe arterije, poveča se tveganje za možgansko ali srčno kap, smrčanje povzroča tudi vnetja in druge poškodbe na ožilju.

Preverite, če kateri od spodnjih simptomov veljajo v vašem primeru. V večini primerov namreč pomaga sprememba načina življenja.

1. Debelost
Debelost je najpogostejši vzrok nenadnega smrčanja. Ko se na hitro zredimo, se v telesu poveča nivo hormonov leptin in grelin, ki nadzorujeta apetit in željo po sladkem. Oba hormona sta izrazito močno odgovorna za smrčanje.

2. Rak
Raziskava na univerzi v Wisconsinu je pokazala, da ljudje, ki smrčijo, 5-krat pogosteje obolevajo za rakom.

3. Težave s krvnim pritiskom
Približno 70 % ljudi, ki ima povišan pritisk, smrči. Študija American Medical Association je pokazala, da je glasnost smrčanja neposredno povezana z višino pritiska. Višji imate pritisk, bol glasno smrčite.

4. Spolna nezainteresiranost
To velja predvsem za spolno premalo aktivne moške, ki na tak način rešujejo napetosti v telesu. Gre za odvečno energijo, ki jo nezavedno sproščajo v obliki smrčanja.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani