Čudežni tandem: peteršilj in limona

Interaktivni dodatki:


Datum: 3. SEP 18 - DOBRO JE VEDETI

Čudežni tandem: peteršilj in limona

Kombinacija peteršilja in limone za nekajkrat poveča pretok kisika v telesu, posledice pa so neverjetne ...

Če vam ni mar za lastno zdravje, vam priporočamo, da zjutraj na tešče v 2 dcl kozarec mlačne vode stisnete sok pol limone in dodate 3 vejice svežega in na drobno sesekljanega peteršilja. To kombinacijo pijte največ 5 dni, potem pa si morate vzeti minimalno 10 dni premora.

Preveč peteršilja lahko povzroči interferenco v živčevju, zato sta en do največ dva kozarca na dan dovolj. Poleg tega, če boste to pili v poletnih mesecih, upoštevajte, da je peteršilj močan diuretik in, da morate zaradi tega čez dan piti bistveno več tekočine. A prav v prečiščevalnem učinku je največja moč tega napitka.

Začnimo pri hujšanju. Težko boste našli bolj učinkovito sredstvo, ki topi maščobe (sok limone) in jih hkrati dobesedno odplakne iz telesa. Kombinacija peteršilja in limone spodbuja delovanje nadledvične žleze in ščitnice. Peteršilj čisti ledvice in je učinkovit proti ledvičnim kamnom. Limone in peteršilj krepita očesni živec in blažita glavobole, znižujeta holesterol in alkalizirata telo! A najpomembnejša je pretočnost kisika.

Nekatere raziskave omenjajo, da se količina kisika v krvi poveča tudi do 19-krat, za kisik pa vemo, da je najučinkovitejše sredstvo proti raku in kopici drugih bolezni. Več kisika pomeni, da se tudi telo lažje in hitreje regenerira, imeli boste več moči, se lažje koncentrirali, počutje se vam bo vidno izboljšalo ... In še na visoko hranilno vrednost napitka ne smemo pozabiti.

Peteršilj in limon veljata za eno najbolj učinkovitih kombinacij, kar jih poznamo.

Še opozorilo: naj bo še tako vroče, v napitek ne dajajte kock ledu. Pijača mora biti mlačna, ker le tako najbolje učinkuje (ko prispe hladna pijača v telo, povzroči koagulacijo maščob in čistilnega efekta ni več).Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam vsebine ...

Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
O portalu   |   Google +   |   Facebook   |   Twitter
Vem kaj jem - na vrh strani