Interaktivni dodatki:






Datum: 10. AVG 23 - DOBRO JE VEDETI

Niste vi krivi, da napačno uporabljate nekatere stvari

V vsakodnevnem življenju se srečujemo s stvarmi, ki jih narobe uporabljamo, ker nam nihče ni pokazal, da gre drugače ...

1. Sendvič


Nikar okroglih rezin sira ali klobas ne tiščite v sendvič, ker boste na sredini imeli preveč nadeva, ob robovih pa nič. Problem lahko rešite sila preprosto in sicer tako, da sir ali klobase narežete na pol, kot prikazuje slika.

2. Sladkorne vrečke


Ko je Benjamin Eisenstadt izumil sladkor v ozkih in podolgovatih vrečkah, večina ljudi ni razumela bistva njegovega patenta. V resnici gre za zelo preprosto odpiranje sladkorja. Vrečko primete z obema rokama in jo na sredini prelomite in sladkor brez težav zdrsi iz vrečke.

3. Kuhan krompir


Krompir boste veliko laže olupili, če boste pred kuhanjem na najdebelejšem mestu naredili zarezo po celem obodu. Ko je krompir kuhan, da ohladite v hladni vodi, potem pa boste z eno roko lahko odstranili lupino.

4. Tic tac


Nikar teh bonbončkov ne stresajte iz škatlice, ko pa je pokrovček narejen tako, da dražej lepo sede v utor na odpiralu.

5. Sok iz tetrapaka


Če vam moti, da med nalivanjem soka ali mleka vse škropi naokoli, je to zato, ker tetrapak držite narobe obrnjen. Če ga zavrtite za 180 stopinj, bo nalivanje enakomerno in brez težav.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani