Interaktivni dodatki:






Datum: 10. SEP 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Pesa in med proti visokemu pritisku

Med najhujše bolezni 21. stoletja spada hipertenzija (visok pritisk), ki pa jo je mogoče kontrolirati s preprosto mešanico

Ali ste vedeli, da ima več kot polovica ljudi težave s pritiskom, od te polovice pa polovica sploh ne ve, da ima težave s tem. Prav zaradi tega, ker hipertenzija ne boli in nima zunanjih simptomov, ji mnogi pravijo tudi tihi ubijalec. Zaradi visokega pritiska trpi srce, ožilje, pa tudi jetra in ledvice.

Za pripravo te kombinacije uporabite naravne proizvode, da si s pesticidi na pesi ne naredite več škode na drugih organih. So pa peso in med uporabljali že v antičnih časih. Še več. Pred tisočletji je bilo to univerzalno zdravilo za celo vrsto tegob.

Sestavine:

  • 200 gramov medu
  • 300 gramov soka rdeče pese
Priprava:

Sok surove rdeče pese pripravite svež in bodite hitri, ker pesa hitro izhlapeva. Sok lahko naredite v sokovniku, ali pa v mikserju, kjer zmes precedite skozi bombažno krpo.

Soku dodajte med, dobro premešajte in prelijte v kozarec s pokrovom. Tak pripravljen napitek lahko hranite v hladilniku več dni. Če se vam zdi, da je mešanica preveč sladka, lahko dodate malo limoninega soka.

Da bi dosegli optimalen učinek, morate pojesti žlico, ali dve na tešče in nekaj minut pred vsakim obrokom. Če vaš pritisk niha, potem dve žlički zmešajte s kozarcem mlačne vode v katerega daste žličko cimeta.

Pri tem upoštevajte še, da medeni pesin sok pijte dva tedna, potem pa naredite vsaj 10 dni premora.

Pritisk bi se vam moral normalizirati v nekaj dneh.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani