Interaktivni dodatki:






Datum: 27. NOV 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Čarobni napitek, ki topi maščobe okrog trebuha

To je zdrav nadomestek dragih kemičnih preparatov za hujšanje. Topi maščobe predvsem koli trebuha.

Hujšanje je celovit proces, ki poleg izbrane hrane vključuje tudi telesno aktivnost, pametnejši način prehranjevanja (več obrokov na dan je vsekakor boljših, kot celodnevni stradanje in večerno prenajedanje) ter seveda pozitivno razmišljanje. Večino teh lastnosti (razen telesne aktivnosti) vsebuje napitek, ki je izredno popularen zlasti med holivudskimi igralci. Prednost tega napitka pa niso samo raztopljene maščobe, pač pa čisti telo, pospešuje metabolizem in telesu daje energijo.

Sestavine:

  • 1 dcl soka sveže stisnjene grenivke
  • 2 žlici domačega jabolčnega kisa
  • 1 žlica medu
Priprava:

Priprava je preprosta. Vse tri sestavine dobro zmešajte, da se bo med povsem raztopil in boste dobili homogen napitek. Če je le mogoče, mešajte ročno, z leseno žlico, ker tako ne boste vplivali na električni naboj sestavin. Pijte vedno 15 do 20 minut pred obrokom in to najmanj 2-krat na dan (pred kosilom in pred večerjo).

To dieto lahko uporabljate 7 dni, potem pa naredite 7 dni premora. Če želite zares shujšati, se v času diete (tudi v dnevih, ko ne pijete tega soka) izogibajte ocvrti hrani in rdečemu mesu.. Prav tako zmanjšajte količino kruha, zlasti ob večerjah ga povsem izločite. Sladice in druge sladkarije prav tako povsem črtajte iz jedilnika. Če se želite posladkati, si privoščite temno čokolado. Izogibajte se tudi alkoholu, sladkim sokovom in gaziranim pijačam. Pijte veliko vode ne nesladkanega ohlajenega zelenega čaja.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani