Interaktivni dodatki:


Dr. Hristo Mermerski
Dr. Hristo Mermerski



Datum: 22. OKT 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Zdravnik, ki trdi, da je odkril recept proti raku, a ga nihče ne posluša

Ali je bolgarsko-ameriški zdravnik dr. Hristo Mermerski res odkril naravno zdravilo proti raku? Objavljamo njegov recept.

Kdo je dr. Hristo Mermerski? Diplomiral in doktoriral je v Bolgariji. Specializacijo je delal v Veliki Britaniji, Nemčiji, Italiji, Rusiji in ZDA. Trenutno živi in dela v Washingtonu v ZDA in je, kot je sam dejal, prišel do spoznanja, da uradna farmacija ni vsemogočna. Po večletnem proučevanju naravnih zdravil in ob upoštevanju najnovejših dognanj v medicini, je združil in nadgradil več ljudskih receptov, vse skupaj pa je sestavljeno iz povsem naravnih snovi. Recept je nastajal več let, o njem pa je govoril na svojih predavanjih in gostovanjih na 150 univerzah po celem svetu. Na koncu se je Mermerski odločil, da recept zaupa tudi medijem.

Dokler je o tem govoril znotraj predavalnic in v okviru laboratorija, ki ga vodi, se nihče ni zmenil zanj. Po objavi v medijih pa je dvignil veliko prahu. Predvsem zaradi garancije, ki jo Mermerski daje na svoj recept. Prepričan je, da se lahko s tem receptom ozdravimo najhujših bolezni, le dovolj zgodaj je potrebno začeti s čiščenjem telesa.

Mermerski je prepričan, da se rešitev vseh zdravstvenih težav skriva v notranjih organih. Zanje moramo skrbeti enako, kot za splošno kondicijo. Vsak dan je treba vaditi, trenirati, jih spodbujati in predvsem vztrajati. Človeško telo za nemoteno delovanje potrebuje približno 90 mineralov, vitaminov, bioaktivnih snovi, proteinov, ogljikovih hidratov in rastlinskih maščob. Njegov recept vsebuje vse to, spodbuja delovanje notranjih organov in žlez, hkrati pa deluje tudi čistilno.

Sestavine:

  • 400 gramov vzklile pšenice
  • 15 neškropljenih limon
  • 12 celih glavic česna
  • 1 kilogram medu
  • 400 gramov svežih orehov
Priprava:

Najpomembnejša je priprava vzklile pšenice.

Najprej si pripravite stekleno posodo (ali pekač), ki jo dobro razkužite (najbolje, da v njej zavrete vodo). Zelo pomembno je, da je posoda res čista. Nato dajte vanjo pšenična zrna in vse skupaj prelijte s prekuhano, a ohlajeno vodo. Pustite stati približno 12 ur.

Nato zrna precedite, sperite in očistite skozi čisto bombažno krpo. Semena dajte nazaj v očiščeno posodo. Počakajte 24 ur. Naslednji dan bodo iz semen pognale klice velike 1 do 2 milimetra.

O zdravilnih učinkih pšenične trave smo pisali tudi na Vem kaj jem (preberite članek Pšenična trava proti raku: zmaga narave, poraz farmacije).

V mešalnik dajte pšenična semena skupaj s klicami, orehe (najboljši so taki, ki jih sami strete in naj ne bodo preveč zreli) in česen. Vse skupaj dobro premešajte in v naslednjem koraku dodajte 5 limon - cele limone, skupaj z lupinami (zaradi lažje priprave zmesi, jih seveda narežite na krhlje). Miksajte tako dolgo, da dobite gladko in homogeno zmes.

Nato vse skupaj prelijte v stekleno posodo in zmesi dodajte sok preostalih 10 limon. Od tu najprej je pomembno, da ne uporabljate nič kovinskega. Zmes mešajte le z leseno žlico.

K tako pripravljeni mešanici dodajte med, dobro premešajte in za 3 dni postavite v hladilnik. Šele potem je zmes pripravljena za konzumiranje.

Kako jesti Mermerskovo zdravilo?

Če bi se radi ozdravili raka, potem jejte 2 leseni žlici vsaki dve uri.

Če ste se odločili za preventivno dieto, potem pojejte 1 do 2 leseni žlici približno 20 minut pred obrokom.

Če bi radi le shujšali, se bolje počutili, obdržali svežino, mladost in energijo (to velja zlasti za mlajše), potem je dovolj žlica zjutraj in zvečer.

Kakšni so rezultati?

Uradna medicina tega recepta ne komentira. Tudi večina zdravnikov se mu posmehuje. Mnogi pravijo, da ta recept ni nič novega, kar lahko potrdimo tudi pri Vem, kaj jem. Opisali smo namreč že več primerov, kako so ljudje s česnom, limonami, pšenično travo in medom premagali raka. A posebnost Mermerskovega recepta je, da je združil vse komponente v en pripravek in zato verjamemo, da ima močan vpliv na naše telo.

Prav tako ne smemo pozabiti, da tričetrt imunskega sistema nastane v želodcu, kar pomeni, da s pravilnimi stimulatorji lahko na velik del zdravja vplivamo prav s hrano.

Ker so uporabljene same zdrave in dobre sestavine, velja razmisliti tudi o preventivnem zdravljenju. Ob seveda izbrani in zdravi hrani.



Zdravnik, ki trdi, da je odkril recept proti raku, a ga nihče ne posluša
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
rak
 
česen
 
med
 
pšenična trava
 
orehi
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani