Interaktivni dodatki:






Datum: 31. OKT 23 - DOBRO JE VEDETI

Če se vam to pojavi pod nohtom, je čas za ukrepanje

Vsaka sprememba zdravja, imunskega sistema in notranjih vnetij je vidno na nohtih veliko prej, preden bolezen zares izbruhne - najnevarnejše so rjave črte

Poznati svoje nohte pomeni poznati svoje telo in zdravje. Problem pri tem je, da ljudje še nismo dovolj osveščeni, da bi razumeli, kaj pomenijo določene spremembe. V zadnjem času se je, tudi po zaslugi medijev, prepoznavnost raka na koži izredno povečala, vendar je to v primeru, ko je rak že razširjen. Veliko prej ga lahko prepoznate na nohtih. Če se vam na nohtih pojavi rjava sled, potem je to znak, da se pod vašo kožo dogajajo nevarne spremembe.

Statistika kaže, da se rak, ki napade kožo, pogosto pojavi tudi pod nohti na rokah in nogah. Pravzaprav se tumor ne razvija v samem nohtu, pač pa pod njem in od tu rjava sled, ki ob tem nastane. Večinoma se pojavi sprva zelo svetla črtica, ki sčasoma postane temnejša in širša.

Če opazite kaj takega pod svojimi nohti, vam priporočamo, da takoj obiščete zdravnika, da vam pregleda kri.

Upoštevajte pa še to, da ni vsaka črtica pod nohtom znamenje raka. Na kvaliteto in izgled nohtov namreč vpliva tudi pomanjkanje vitaminov in mineralov, pogosto je iz nohtov moč razbrati težave pri delovanju notranjih organov, najpogostejše pa so vendarle mehanske poškodbe.



Če se vam to pojavi pod nohtom, je čas za ukrepanje
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani