Interaktivni dodatki:






Datum: 22. NOV 23 - DOBRO JE VEDETI

Proti vnetim sinusom, glavobolom in ostalim zimskim nadlogam

Zdravi sinuse, vnetja grla, kašelj, prehlad, predvsem pa vas varuje pred zimskimi boleznimi - poceni zdravilna kombinacija iz samo dveh sestavin.

Hladne jesenske in zimske dneve boste brez skrbi preživljali, če boste redno inhalirali neverjetno mešanico, katere moč so poznali že stari Grki. Ta recept je namreč star več tisoč let in ravno zato, ker je preprost in naraven, je bil v zadnjih desetletjih pozabljen.

Če so Kitajci imeli tigrovo mast, ki odpira dihalne poti, smo v Evropi poznali učinkovitejše in preprostejše zdravilo, ki je sestavljeno iz samo dveh sestavin. Največkrat so ljudski zdravilci ta pripravek uporabljali za zdravljenje vnetih sinusov in kroničnih glavobolov, zelo uspešen pa je bil tudi pri gripah, prehladih in zamašenem nosu (to je v današnjem času suhih prostorov zaradi centralne kurjave še kako pogost pojav).

Sestavine:

  • 1/2 kilograma sveže naribanega hrena
  • 1/2 litra domačega vinskega kisa
Priprava:

Najboljše da uporabite kozarec za vlaganje. Hren najprej naribajte in ga prelijte s pol litra domačega vinskega kisa. Kozarec dobro zaprite in za 10 dni postavite v prostor s sobno temperaturo in naj ne bo preveč izpostavljen soncu. Vsak dan kozarec dobro pretresite. Lahko tudi večkrat na dan. Po 10 dneh, je zdravilo pripravljeno.

Če želite zdraviti sinuse, potem vsak dan vsaj za 5 minut vdihavajte hlape te mešanice. Čez glavo se pokrijte z brisači in poskusite dihati umirjeno in čim bolj globoko.

Če želite zdraviti glavobole, potem brisačo namočite s to mešanico in si jo čez noč dajte na čelo oziroma obolelo mesto.

Zapomnite pa si še en starogrški pregovor: redkev je vredna teže svinca, rdeča pesa je vredna teže srebra, hren pa teže zlata.

Naj dodamo še to, da je inhaliranje hrena in vinskega kisa zelo dobra preventivna zaščita pred boleznimi zimskega časa.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani