Interaktivni dodatki:






Datum: 9. OKT 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Najhitrejši topilec maščob in bomba zdravja

Zmešajte nekaj žličk zdravih sestavin, pa si boste okrepili imunski sistem, popravili prebavo in še nekaj kilogramov boste izgubili

Za zdrav napitek potrebujete zdravo osnovo. To je zagotovo med. Če k temu dodate še malo limone, boste dobili vitaminsko bombo, ki bo predramila prebavo. Ključna sestavina je jabolčni kis, ki bo poskrbel, da se maščobe začno topiti. Na koncu pa vam manjka samo še cimet, ki ima izredno močne razstrupljevalne in čistilne učinke. Če znate te sestavine zmešati v pravem razmerju, dobite mešanico, ki ji ni para.

Sestavine:

  • 1 žlica cimeta
  • 2 žlici jabolčnega kisa
  • 1 žlica medu
  • 2 žlici limoninega soka
  • 1 dcl mlačne vode
Priprava:

Pomembno je, da uporabite toplo, skoraj vročo vodo. Tako se bo med lažje stopil. V kozarec dajte vse sestavine in jih mešajte vsaj pol minute, da se sestavine dobro povežejo.

Ta kombinacija bo pospešila izgorevanje maščob, tudi prebava se bo kar naenkrat prebudila, je tudi učinkovito zdravilo proti sladkorni in visokem tlaku. Poleg tega deluje ta mešanica na telo alkalno in pomaga pri uravnavanju pH v telesu. Vsebuje ogromno vitamina C in je zelo učinkovito sredstvo proti bakterijam in škodljivim encimom. Znižuje pritisk (vsaka žlica jabolčnega kisa zniža pritisk za 6 %). Med tegobami, ki jih lahko s tem napitkom pozdravite, so še angine, celjenje ran, dober je za srce, kožo in pomirja živce, cimet pa je tako in tako poznan kot eden najboljših antioksidantov na svetu.

In še najpomembnejši učinek: to je gotovo najenostavnejši, najbolj zdrav in učinkovit napitek za hujšanje. Rezultati brez odrekanja bodo vidni v samo nekaj dneh.

Pijte po požirkih. Iz gornjih količin boste dobili 3 do 4 požirke, ki jih naredite pred obrokom.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani