Interaktivni dodatki:






Datum: 29. DEC 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Napitek, ki se pije 2-krat na leto

Kako se znebiti nakopičenih strupov v telesu? Obstaja okusen, preprost in hranljiv način ...

Nutricisti svetujejo, da bi morali vsaj dvakrat na leto razmisliti o načinu čiščenja organizma. S pravilno prehrano si lahko izboljšate prebavo, imunski sistem in predvsem od znotraj očistite telo. Če strupe dalj časa zadržujete v sebi, se lahko iz tega razvijejo nevarne bolezni.

Tokrat vam predstavljamo preprost ljudski recept, ki je bil v naših krajih pred stoletji pogosto v uporabi. Pravili so mu tudi eliksir mladosti in zdravja, ker krepi telo, pomlajuje žile, zmanjšuje utrujenost, izboljšuje prekrvavitev v rokah in nogah in povečuje izločanje urina. Poleg tega je to super kombinacija za spomin in koncentracijo, znižuje krvni pritisk, zdravi arteriosklerozo, zaprtje ...

Zelo pomembna stvar pri mešanici kefirja in ajde je tudi vpliv napitka na raven sladkorja v krvi, saj napitek deluje čistilno tako na črevesje, kot tudi ožilje, najpomembnejši pa je vpliv na delovanje trebušne slinavke. Mnogi celo verjamejo, da s tem napitkom lahko v celoti pozdravijo težave s trebušno slinavko.

Sestavine:

  • 1 žlica ajdove moke
  • 2 dcl kefirja
  • žlica medu (po okusu)
Priprava:

Pomembno je, da si napitek pripravite že dan prej. Zvečer vse sestavine dobro premešajte, nato pa pijačo shranite čez noč v hladilniku. Tako pripravljen obrok naj bo namesto zajtrka, zelo pomembno pa je, da vsaj 3 ure ne jeste nič drugega (tako dolgo namreč traja presnova ajde).

Naj bo ajda s kefirjem vaš zajtrk vsaj 2 tedna v letu. Že po nekaj dneh boste začutili spremembe v počutju, še bolj pa prebavi. Pazite le, da uporabite kvalitetno biološko pridelano ajdo.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani