Interaktivni dodatki:






Datum: 23. DEC 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Odpravlja strupe, topi maščobe in znižuje pritisk

Ta pijača deluje na celoten organizem, z rednim pitjem pa se lahko znebite kar nekaj nadlog.

Seveda se nič ne zgodi čez noč, a po nekaj dneh pitja tega napitka boste že zaznali razliko. Predstavljamo vam namreč recept za pijačo, ki odstranjuje odvečno vodo, topi maščobne blazinice, čisti kri in telo, zelo učinkovit pa je pri zniževanju visokega pritiska.

Sestavine:

  • sok ene limone
  • 1/2 skodelice tople vode
  • žlička naribanega ingverja (lahko je tudi v prahu)
  • žlička jabolčnega kisa
  • žlička medu
Priprava:

Vse sestavine zmešajte in popijte na zjutraj na tešče. Zelo pomembno je, da potem vsaj 20 minut ne jeste ničesar drugega.

Napitek je bogat z vitaminom C, kalijem, znižuje sladkor v krvi, znižuje pritisk, predvsem pa pospešuje prebavo (to je glavni razlog, zakaj morate piti zjutraj, ker bi drugače ponoči prepogosto hodili na stranišče).

V raziskavi, ki so jo pred leti naredili v Nemčiji, je 80 % sodelujočih že po treh dneh opazilo razliko v počutju. Telo se namreč s starostjo upočasni, zato se v njem kopičijo toksini, kar povzroča težave. To je še posebej pomembno v zimskih mesecih, ko je naš imunski sistem ves čas na preizkušnji.

S tem napitkom lahko v enem tednu brez posebne diete izgubite tudi do kilogram teže brez "jo-jo" efekta (to pomeni, da hujšate naravno in ste lahko brez skrbi, da bi se po prenehanju nazaj zredili).

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani