Interaktivni dodatki:






Datum: 28. DEC 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Domača mešanica, ki uniči rakave celice

Samo z dvema sestavinama lahko na preprost način uničite rakave celice. To storite tako, da jim preprečite hrano.

Znano je, da je sladkor hrana za rakave celice. Če prenehate jesti sladkor (v enostavne sladkorje se razgradijo tudi ogljikovi hidrati), boste preprečili razvoj nevarnih celic, morda se tudi v celoti pozdravili. Najbolj razveseljivo pri tem pa je, da se sladkemu okusu ni treba v celoti odreči. Le bolj zdrave komponente je treba izbrati.

Izredno učinkovita uničevalka rakavih celic je kombinacija sode bikarbone in medu ali javorjevega sirupa. Če kombinirate žličko sode s 3 žličkami medu (enako razmerje velja tudi za javorjev sirup), v telo ne boste vnesli nobenega sladkorja. Še več! Za presnovo boste porabili 15-krat več energije, kot pri običajni hrani, zato vam bo nivo sladkorja v telesu že samo po žlički te kombinacije močno padel.

Da boste sodo in med lažje zmešali, je dobro, da med najprej segrejete na 60 do 70 stopinj Celzija in šele nato dodajte sodo.

Žlička te mešanice je dobra, če želite preventivno poskrbeti za svoje zdravje, če pa želite rakavim celicam povsem onemogočiti razvoj, pa je dobro, da pojeste 3 žličke te mešanice na dan, iz svojega jedilnika pa povsem črtajte meso, mesne izdelke, belo moko in sladkor.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani