Interaktivni dodatki:






Datum: 14. FEB 22 - DOBRO JE VEDETI

Kaj lahko povzroči 2,5 kilograma korenja na dan?

Je Ann Cameron res odkrila metodo s katero je mogoče pozdraviti raka na debelem črevesju? Kar se tiče njene bolezni, jo je.

Ann Cameron je avtorica številnih knjig za otroke, svetovno slabo pa je doživela šele nedavno, ko je morala prestati zelo težko obdobje svojega življenja.

Leta 2005 ji je za rakom na pljučih kljub kemoterapiji umrl mož, leta 2012 pa so še njej odkrili raka na debelem črevesju. Šla je na operacijo, a se je rak v pol leta razširil še na pljuča. Ko je vstopil v četrto fazo, je vedela, da je čas za drastične ukrepe.

Cameronova je prav takrat po internetu naletela na zgodbo Ralpha Cole, ki je pri 26 letih zbolel za kožnim rakom, a ga je uspel premagati samo s korenčkovim sokom. Cameronova je zato sklenila, da še sama poskusi z zdravljenjem s korenjem. Bistvo te diete je, da vsak dan popijete soka iz 2,5 kilogramov korenja. Količine soka morajo biti razporejene enakomerno čez cel dan. Poleg tega je Cameronova jedla povsem vegetarijansko hrano z dodatkom krukume, ingverja in zelene. Veliko je meditirala, počivala, povsem pa je izločila sladkor, alkohol in živalske beljakovine.

Po osmih tednih so zdravniki ugotovili, da se je rak prenehal širiti, tumorji na limfnih žlezah so se začeli zmanjševati.

Po štirih mesecih so žleze začele normalno delovati in nedvomno je bilo, da se je rak začel umikati.

Po osmih mesecih precej stroge diete s korenjem je računalniška tomografija pokazala, da je rak povsem izginil.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani