Interaktivni dodatki:






Datum: 4. MAR 24 - ZDRAVJE, LEPOTA

Zbija holesterol in kilograme

Poleg tega, da topi odvečne maščobe, ta napitek še čisti organizem, razstruplja, izboljša prekrvavitev in pospešuje metabolizem.

Ena ključnih sestavin tega recepta je peteršilj, ki spada med diuretike, ima veliko vitamina C in zelo močno in ugodno vpliva na telo in zdravje. Če pa k peteršilju dodamo še nekaj zdravih sestavin, dobimo že skoraj čudežno zdravilo za zbijanje slabega holesterola v krvi.

Sestavine:

  • 1,5 litra vode
  • šopek peteršilja
  • 6 bio limon
  • soda bikarbona
  • grenivka
Priprava:

Najprej vodo prekuhajte in pustite, da se ohladi na sobno temperaturo. Limone še posebej pazljivo in temeljito operite, ker boste uporabili cele limone. Z lupinami vred jih narežite na tanke kolobarje. Prav tako na drobno sesekljajte peteršilj. Od grenivke uporabite sveže stisnjen sok. Vse skupaj zmešajte in dodajte vodo, nato pa steklen vrč postavite čez noč v hladilnik.

Naslednje jutro vse skupaj dajte v mešalnik in zmiksajte, da bodite gladko kašasto zmes. Tak napitek lahko hranite v hladilniku, popijte pa vsak dan po 100 mililitrov tega napitka. Če le gre, pijte na tešče. Celo preden si umijete zobe.

Že po nekaj dneh boste presenečeni, kako napitek vpliva na vašo prebavo in kako hitro zniža holesterol.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani