Interaktivni dodatki:






Datum: 14. MAR 24 - DOBRO JE VEDETI

Zakaj bi morali dan začeti s toplo limonado in česnom

Če mislite, da je kava dobra za začetek dneva, se močno motite. V resnici je zelo škodljiva. Če iščete zdrav recept za uspešen dan, ste ga pravkar našli.

Mlačna limonada in česen na tešče delujeta močno razstrupljevalno in čistita telo. Dnevno uživanje tega napitka vas lahko reši pred celo vrsto nevarnimi boleznimi, kot so skoraj vse vrste raka, sladkorna bolezen in celo depresija. Raziskave namreč kažejo, da je mogoče 90 odstotkov rakov preprečiti, če ga le dovolj zgodaj zaznamo in spremenimo način prehranjevanja in življenja.

Surov česen uničuje škodljive viruse, bakterije, glive in kup drugih mikroorganizmov, ki napadajo naše telo. Poleg tega krepi imunski sistem, preprečuje okužbe in bolezni, veliko antioksidantov pa ima presenetljivo pozitivne učinke na naše zdravje.

Mlačna limonada ima prav tako kopico zdravilnih lastnosti. Pripravite si jo tako, da sok pol limone zmešate s 2 dcl mlačne vode (ne sme biti vroča!).

Mlačna limonada namreč izboljša presnovo in uravnoteži metabolizem. Pomaga pri hujšanju in sicer tako, da povečuje telesno temperaturo in s tem spodbuja presnovo pri izgorevanju maščob. Poleg tega lahko z mlačno limonado iz telesa na preprost in učinkovit način iz telesa odpravite strupe. Limonada še lajša menstrualne krče, upočasnjuje staranje, opravlja vlogo naravnega čistilca teles ...

In težko uganiti, da imata česen in limonada na tešče skupaj še večjo moč in boljšega začetka dneva si ne morete zamisliti. Česen enostavno pogoltnite tako, kot tableto in nanj popijte kozarec limonade. Priporočamo vam, da vsaj pol ure po tem nič ne jeste in pijete (niti kave ne), pa se boste že po nekaj dneh rednega jemanja počutili opazno bolje.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani