Interaktivni dodatki:






Datum: 10. JUN 23 - DOBRO JE VEDETI

Nasvet za hujšanje: naj bo vaše telo, kot iz plastelina

Si lahko zamislite, da obstaja enostavna in hitra metoda, kako lahko sami oblikujete svoje, se znebite maščob na bokih, stegnih, trebuhu ...

Ko so znanstveniki iz univerze v Maastrichtu objavili izsledke raziskave, da nizke temperatura pospešijo procese izgorevanja maščob, so nehote sprožili val shujševalnih metod, ki vaše telo dobesedno spremenijo v plastelin, ki ga lahko čez noč oblikujete po lastnih željah. Znanstveniki so namreč ugotovili, da se za vsakih 5 stopinj Celzija temperaturne razlike proces izgorevanja maščob pohitri za 100 odstotkov.

Da bi razumeli te ugotovitve, potrebujete vrečko ledu, ki si jo za 30 do 60 minut pritisnite na predel, kjer se vam zdi, da se vam nabira največ maščob. Led bo v tem času na izbranem delu povzročil občutno temperaturno razliko, maščobe pa se bodo topile 3- do 5-krat hitreje, kot običajno.

Vendar to še ni vse. Odvečne maščobe je potrebno spraviti iz telesa, ker se bodo drugače odlagala na drugih mestih. Zato je priporočljivo piti ohlajen čaj iz kopriv, ali peteršilja, zelo dobro je popiti sok lubenice in limone, lahko si tudi naredite limonado v katero dodate narezano kumarico ...

Če k temu dodate še 40 minut sprehoda, bo zmerna telesna aktivnost aktivirala še ostale procese, rezultati pa bodo vidni že po nekaj dneh.

Če boste vztrajni, dosledni in boste skrbno izbirali prehrano, lahko računate, da boste v enem tednu izgubili 3 do 4 kilograme in to na delih, kjer vas maščobne blazinice najbolj motijo.

Poskusite!

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
hujšanje
 
led
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani