Interaktivni dodatki:






Datum: 2. JUL 22 - DOBRO JE VEDETI

Bo čez 35 let rak res premagan?

Medicina v zadnjih letih napreduje z velikimi koraki na vseh področjih. Je to napoved, da bo rak kmalu premagan?

Če gre verjeti statistiki, bo najhujša bolezen današnjega časa premagana. Zanimivo pri tem je, da ne gre za eno preprosto zdravilo, pač pa medicina beleži velik napredek na vseh področjih. Poleg tega se izboljšuje tudi zavedanje o prehrani, vedno več je novih izsledkov, kako si lahko sami pomagamo z naravnimi sredstvi, ogromen napredek pa razkriva šele statistika.

Najnovejši popis, ki so ga naredili Angleži, je pokazal, da se je število umrlih za rakom od leta 1990 zmanjšalo za 20 odstotkov. Poleg tega šele zadnjih 5 let zanesljivo vemo, da lahko možnost za razvoj rakavih celic ustavimo z rednim jemanjem aspirina.

Če se bo trend zmanjševanja smrti zaradi raka zniževal s tem tempom, kot do sedaj, potem čez 35 let ne bo nikogar, ki bi bil mlajši od 80 let in bi umrl zaradi raka.

K temu moramo dodati še eno neuradno statistiko. Leta 1990 je bilo poznanih 8 alternativnih načinov zdravljenja raka, danes jih je več kot 500 in vseh bolniki niti ne poznamo.

Danes se prav tako veliko več dela na preventivi in pravočasnem zdravljenju, kombinacija vseh teh ukrepov pa napoveduje, da bo najhujša bolezen premagana. A kaj bi to, ko pa so v porastu bolezni, kjer je edino zdravilo sprememba življenjskega sloga. Ljudje pa se udobju silno težko odpovemo.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani