Interaktivni dodatki:






Datum: 29. SEP 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Zakaj farmacevti razmišljajo, da bi orehe in med začeli prodajati v lekarnah

Kombinacija medu in orehov ne samo, da daje telesu vitamine, minerale in beljakovine, pač pa je koristna še za marsikaj drugega ...

Orehi v kombinaciji z medom so izredno močno in učinkovito ljudsko zdravilo, ki se lahko primerja s celo vrsto sodobnih zdravil. Vsebuje veliko zdravih vitaminov, mineralov, beljakovin, maščob, celo zdravih ogljikovih hidratov, ki dajejo telesu moč in energijo, hkrati pa zmanjšujejo apetit in še veliko več.

Farmacevti namreč ugotavljajo, da bi morali 3-krat na dan pojesti žlico mešanice orehov in medu, pa bi bilo naše zdravje občutno boljše. Zmešati je treba žlico medu in žlico mletih orehov, k temu pa dodajte nekaj kapljic limoninega soka. To si lahko pripravite vsakič sproti, ali pa naredite mešanico iz večjih količin in jo hranite v hladilniku.

Kaj se zgodi, če vsak dan pojeste 3 žlice orehov in medu z limono?

1. Znižuje visok pritisk
Raziskave kažejo, da se je pri več kot polovici sodelujočih po mesecu in pol rednega jemanja pritisk povsem normaliziral. Pri vseh je bil zabeležen izjemen napredek.

2. Glavoboli
Prav zaradi glavobolov farmacevti razmišljajo, da bi to mešanico prodajali v lekarnah. To zdravilo je naravno in vsestransko uporabno, glavobole pa odpravlja skoraj tako učinkovito, kot najmočnejše tablete.

3. Čir na želodcu
Znano zdravilo za blaženje težav s čirom na želodcu je orehovo mleko z medom. 20 gramov mletih orehov zmešamo z vrelo vodo, dobro premešamo in precedimo skozi bombažno vodo. V mleko damo 2 žlici medu in naredimo požirek ali dva pol pred pred vsakim obrokom.

4. Proti impotence
Orehe in med so uporabljali moški in ženske že od nekdaj. Jemati je treba 20 do 30 dni.

5. Proti anemiji
Čeprav se nam zdi, da jemo raznoliko in vitaminsko hrano, pa to v resnici ni vedno tako. Današnja industrijsko vzgojena hrana je namreč bistveno manj hranljiva, kot nekoč. Redno uživanje orehov in medu hitro popravi krvno sliko in pomaga pri kronični utrujenosti.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
orehi
 
med
 
limona
 
glavobol
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani