Interaktivni dodatki:






Datum: 10. SEP 23 - DOBRO JE VEDETI

Jumbo-jet med topilci maščob

Pot do ravnega trebuha je lahko hitra, okusna, hranljiva in zdrava. Tako vsestranski in bogat sok bi morali piti vsak teden.

Če bi se radi znebili odvečnih kilogramov okrog trebuha, potem bo ta sok kmalu postal vaš najboljši zaveznik. Kozarec soka bi morali popiti zvečer, pol ure pred spanjem. Je namreč izredno hranljiv, ima izrazit čistilni učinek in izredno malo energije. To je pravi strup za maščobe nakopičene okrog trebuha.

Sestavine:

  • 2 žlici naribanega ingverja (lahko tudi v prahu)
  • 1 kumara
  • 1/2 skodelice hladne vode
  • 3 vejice peteršilja
Priprava:

Vse sestavine dajte v mešalnik in jih dobro premešajte. Prvi dan bo dovolj, če popijete pol kozarca (1 dcl), da vidite, kako bo sok učinkoval. Naslednji dan lahko povečate dozo na cel kozarec.

Vedeti namreč moramo, da so kumare sicer privlačne in prijazne za želodec, ker vsebujejo veliko vode in vlaknin, imajo pa izredno malo energije.

Peteršilj vsebuje zelo pomembne antioksidante in ima veliko vitaminov in mineralov. Pomaga pri odvajanju vode iz telesa, preprečuje otekanja in nelagodja v trebuhi in je glavna sestavina za odstranjevanje maščob.

Ingver pa v tej kombinaciji pomaga pri presnovi, preprečuje zaprtje in prav tako pomaga pri izgubi odvečnih kilogramov.

Za konec pa še nekaj za razmislek: na poti do ravnega trebuha ne pozabite na redno dnevno aktivnost. Le tako bo vaše hujšanje tudi zares uspešno.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani