Interaktivni dodatki:






Datum: 20. OKT 23 - DOBRO JE VEDETI

3 razlogi, zakaj je dobro piti sok kislega zelja

Sok kislega zelja je resnično neverjeten. Najpogosteje se uporablja za zdravljenje mačka, ima pa še kup drugih zdravilnih lastnosti.

Sok kislega zelja je neverjetno bogat z vitamini in minerali. Prav zato pravimo, da lahko že z eno skodelico popolnoma vitaminizirate celo telo, dobite dnevno dozo antioksidantov in probiotikov, mineralne soli, kvasovke, encime ... Če bi obstajala lestvica najbolj zdravih napitkov, bi se na vrhu skoraj zagotovo znašel sok kislega zelja.

Kaj so 3 najpomembnejše prednosti soka kislega zelja?

1. Maček
Maček sicer ni bolezen, pač pa stanje duha po prekrokani noči. Če želite, da preveč popitega alkohola ne škodi vašemu počutju, imejte vedno na zalogi sok kislega zelja. Skodelica soka bo v trenutku pregnala glavobol in bruhanje ...

2. Ureja prebavo
Če boste vsako jutri popili skodelico soka kislega zelja, boste deležni revolucije v vaši prebavi. Poleg tega sok deluje čistilno, pa boste mimogrede še malo shujšali, počutili se boste občutno lažje, z več energije. Sok kislega zelja bi morali preventivno piti teden dni in sicer vsake tri mesece oziroma ob prehodu letnih časov. Samo čisto in funkcionalno črevo lahko iz zaužite hrane posrka dovolj vitaminov in mineralov.

3. Zdravje srca
Sok kislega zelja je še posebej primeren za ljudi z nizkim krvnim tlakom. Sok krepi srčno mišico, predvsem pa normalizira krvno sliko. Izboljša prekrvavitev in elastičnost ožilja.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani