Interaktivni dodatki:






Datum: 9. OKT 21 - ZDRAVJE, LEPOTA

Črna limonada, ki je obnorela svet

Najprej so o tej nenavadni pijači pisali blogerji, nato je preplavila Facebook, nedavno pa so še zdravniki povedali svoje mnenje ...

Gotovo se sprašujete, kako je lahko črn napitek tako velik hit? Razlog je seveda v tem, da gre za naravni napitek, zanimivega okusa in s še bolj zanimivim vplivom na naše zdravje. Nedavno so namreč zdravniki potrdili, da črna limonada ni samo idealna za hujšanje in premagovanje mačka (saj veste, to je tista nadloga, ki pride naslednje jutro po prekrokani noči), pač pa tudi čisti telo, je zelo učinkovita pri procesih razstrupljanja, krepi imunski sistem, ureja prebavo in krvno sliko, preprečuje rast tumorjev, čisti žile ... S črno limonado lahko premagate tudi bolezni dihal, prehlade, gripo, angine. In celo migrene.

Kakšna pa je skrivnost črne limonade?

V resnici gre za klasično limonado z dodatkom aktivnega oglja, žlico kokosove masti, dodana pa je tudi žlička medu ali javorjevega sirupa. Zgolj za okus. Kot je po internetu navada, k temu osnovnemu receptu ljudje po svetu dodajajo še druge sestavine (od cimeta, kurkume, kokosovega lubja do limet, grenivk ...).

Poskusite in eksperimentirajte.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani