Interaktivni dodatki:






Datum: 7. OKT 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Najmočnejši naravni antibiotik, ki ga nobeno jesen ne bi smeli spregledati

Predstavljamo vam najhitrejšo bližnjico do jeklenega zdravja in odpornost ...

Peteršilj je prava zakladnica zdravja, to pa velja od korenin do listov. Zelo koristen je pri številnih vnetjih, bolezni prostate, oteklih nog, revmatizmu, protinu, debelosti, angini pektoris ... Včasih so s peteršiljem zdravili bolezni ledvic in sečil.

Druga pomembna sestavina tega recepta so limone, ki delujejo protibakterijsko in protivirusno. Limone pomagajo pri hujšanju, zmanjšujejo apetit, krepijo imunski sistem, imajo veliko vitamina C ... Če kupujete limone v trgovini, jih morate zaradi pesticidov za 10 minut namočiti v sladno vodo, ki ste ji dodali sodo bikarbono ali jabolčni kis.

Kako torej narediti najmočnejši naravni antibiotik?

Sestavine:

  • 100 gramov korena peteršilja
  • 100 gramov limone z lupino
  • 2 žlici medu
  • 2 žlici olivnega olja
Priprava:

Koren peteršilja najprej dobro operite. To isto storite tudi z limonami. Oboje dajte v mešalnik, da dobite homogeno zmes, šele na koncu pa dodajte olivno olje in med. Vse skupaj dobro premešajte, da se med povsem raztopi in poveže z ostalimi sestavinami. Tako kašasto maso shranite v hladilnik.

Pred vsakim obrokom pojejte eno žlico. Počutili se boste bolje. Izboljšala se vam bo prebava, dobili pa boste vitamine, kot z nobenim drugim živilom.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani