Interaktivni dodatki:






Datum: 27. JAN 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

3 izjemne pijače za pocrkljat

Naj bo cimet vaš obvezen dodatek k preprostim pijačam za boljše zdravje, več energije, boljše prebave in manj kilogramov ...

Cimet ne samo, da uravnava prebavo in metabolizem, zato je obvezen pripomoček pri vsaki shujševalni dieti, pač pa tudi znižuje krvni sladkor in ogreje telo, kot nihče drug. Cimet seveda uravnava prekrvavitev, izboljšuje krvno sliko in krepi notranje organe. Že samo zaradi tega, bi se morali občasno razvajati z eno od spodnjih predlaganih mešanic. Vse namreč krepijo imunski sistem in vam pomagajo, da zimo prezimite s čim manj dodatnimi kilogrami.

1. Kerfir s cimetom in ingverjem
Vzemite kozarec (2 dcl) kefirja, dodajte pol žličke cimeta in malo naribanega ingverja. Vse skupaj zmešajte in počasi popijte. Pijte čim bolj počasi. Ali ste vedeli, da lahko ta kozarec nadomesti kosilo ali večerjo. Poskusite naslednjič namesto večerje popiti to mešanico in boste videli, da se boste naslednje jutro počutili kot prerojeni.

2. Kava z mlekom in cimetom
Zmešajte 1 dcl mleka z žličko kave, žličko kakava in eno čajno žličko cimeta. Po želji dodate še malo medu. To je prava energijska bomba z izjemno zdravimi učinkovinami. Pijte hladno in pijte, ko potrebujete energijo, je pred vami kak izpit, ali kak drug psihični napor.

3. Preprosta pijača z medom in cimetom
V kozarec dajte čajno žličko cimeta. Čezenj prelijte 2 dcl vrele vode. Pokrijte in pustite počivati pol ure. Ko se voda ohladi, dodajte še žličko medu in dobro premešajte. Pijačo pijte 2-krat na dan in sicer zjutraj na tešče in zvečer tik pred spanjem.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani