Interaktivni dodatki:






Datum: 17. JAN 24 - DOBRO JE VEDETI

Napitek, ki vas bo zbudil hitreje kot kava

Če se vam zdi, da ste utrujeni, brezvoljni, zaspani in brez energije, potem si privoščite to strupeno zeleno mešanico, ki vas bo navdušila. Predvsem zaradi zdravilnih učinkov!

Včasih se že zjutraj zbudimo utrujeni in brezvoljni, pa bi potrebovali pošteno poživilo in kava vam več ne pomaga, ker se je organizem navadil nanjo. Kaj storiti? Ne, rešitev ni v gaziranih energijskih pijačah, pač pa v povsem naravnem napitku ...

Gre namreč za šejk zelenega čaja in jabolka.

Jabolko na dan je itak že pregovorno zdravo. Tudi zeleni čaj ima neverjetno dosti hranilnih snovi. Oboje skupaj pa daje zelo učinkovito kombinacijo, ki telo napolni z energijo, vitamini in minerali. Hkrati zbija sladkor v krvi, uravnava pritisk, veliko antioksidantov je uničuje proste radikale in s tem rakave celice. To je napitek, ki si ga imunski sistem lahko le želi. Kar pa je najpomembnejše: zbija apetit. To je idealno za vse, ki želite shujšati.

Sestavine:

  • 1/2 skodelice grškega jogurta
  • 1 zeleno jabolko (olupljeno in narezano na drobne kocke)
  • 1 žlica zelenega čaja
  • 1 žlica medu ali javorjevega sirupa
  • 1 žlica peteršilja v prahu (lahko je tudi svež, a ga povsem na drobno sesekljajte)
Priprava:

Vse sestavine v mikserju dobro premešajte. Zelo pomembno je, da se kislina jabolka dobro premeša z ostalimi komponentami. Prav tako je še pomembno, da napitek popijete takoj. Vsako minuto namreč napitek izgubi 1 odstotek svoje učinkovitosti.

Napitek je v tem času gotovo ena najkrajših bližnjic do trdnega zdravja.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani