Interaktivni dodatki:






Datum: 12. JAN 24 - DOBRO JE VEDETI

Nasveti duhovnika, kako premagati raka

To kar je pri nas pater Ašič, je pri Srbih pater Tadej. Njegovi zdravstveni nasveti vključujejo tudi recept, kako v dveh mesecih premagati raka.

Tomislav Štrbulović je v Srbiji bolj znan kot pater Tadej. Rodil se je leta 1914, umrl pa leta 2003. Med drugim je napisal tudi knjigo Kakšne misli, takšno življenje, kjer sicer piše o duhovnem življenju, vendar so vmes povsem konkretni nasveti, kako zdraviti katero bolezen. Največje presenečenje je seveda nasvet, kako v 70 dneh premagati raka. Sliši se preprosto, vendar je potrebna stroga disciplina.

Kakšen je duhovnikov recept?

Sami presodite, v kolikšni meri vas ta nasvet lahko koristi. Ne smete namreč pozabiti, da je avtor tega nasveta duhovnik, ki nima formalne zdravstvene izobrazbe in verjame, da se lahko pozdravi le religiozno popolnoma očiščena oseba.

Nutricisti, ki so proučevali nasvet patra Tadeja, se strinjajo, da stvar le ni popolnoma za odmet. Še več! Prav lahko se izkaže, da je ideja z vrelo vodo in kuhano zelenjavo resnična rešitev za mnoge ljudi sveta.

Pater Tadej svetuje, da nemudoma črtate vso meso in mesne izdelke iz svoje vsakodnevne prehrane. Jeste lahko samo bele ribe, pa še to enkrat na teden in kuhane.

Po nasvetu patra Tadeja pijte samo prekuhano vodo (seveda ohlajeno na sobno temperaturo)!

Tudi živila, ki jih uživate, morajo biti vedno in samo prekuhana. Celo sveže solate ne smete jesti. Zgolj in samo kuhano zelenjavo, ki pa je niti začiniti ne smete.

Tudi sadje prekuhajte.

V času čiščenja in na poti ozdravitve ne smete uživati nič drugega. Pri tej dieti vztrajajte 40 dni, idealno pa bi bilo 70 dni. Poleg tega je pomembno, da ste ves čas duhovno čisti, kar pomeni sproščeni, s čim manj nervoze in stresa.

Dieta je sicer precej stroga, vendar pa je vse več ozdravljenih primerov iz celega sveta, ki kažejo, da ima tak način prehranjevanja vendarle svojo moč. Mnogi celo s to metodo preventivno čistijo telo (mimogrede: v povprečju imamo ljudje 15 kilogramov nečistoč - znebite se jih).

Poskusite. Ne bo vam žal.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
rak
 
zelenjava
 
sadje
 
kuhano
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani