Interaktivni dodatki:






Datum: 31. JAN 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Mlečni čaj, ki z neverjetno močjo odpravlja toksine

Zdravi jetra, odpravlja rakotvorne snovi, izboljšuje prebavo, ureja sladkor, odpravlja toksine, je najboljši naravni antibiotik ... To je eden najstarejših receptov, ki presenetljivo uspešno zdravi tudi sodobne bolezni.

Če se recept pojavi v ajurvedski in indijski medicini, ljudje pa ga uporabljajo že tisoč let, potem gre zagotovo za zelo učinkovito in preizkušeno sredstvo. Temu napitku pravijo tudi naravni aspirin, najdemo ga tudi pod imenom zlati čaj.

Seznam tegob, ki jih je mogoče zdraviti in lajšati s tem napitkom je res dolg. Zelo pogosto je to napitek, ki odpravlja glavobole. Uporablja se tudi za hitrejše celjenje ran (notranjih in zunanjih). Vsebuje močne učinkovine, ki zdravijo jetra, krepijo imunski sistem in urejajo prebavo. Napitek se je na sodobnih testiranjih zelo izkazal kot zdravilo proti raku, še posebej proti raku, ki nastane zaradi cigaret in tobaka. Napitek namreč aktivira poseben jetrni encim, ki dobesedno odplakne toksine rakotvornih oblik.

Poleg tega napitek preprečuje alergije, pomirja želodec, preprečuje sproščanje histamina v želodcu (to je snov, ki povzroča notranja vnetja) in pomaga tudi pri vnetjih dlesni. Snovi v tem napitku raztapljajo sladkor, maščobe, holesterol ...

Ta napitek bo tudi dejansko izboljšal vašo krvno sliko, razstrupil jetra in izboljšal splošno zdravje.

Sestavine:

  • 1 žlica ingverja v prahu
  • ščepec črnega popra
  • 1 žlica medu
  • 1 žlička cimeta
  • 1 žlica kurkume v prahu
  • 3 dcl kokosovega mleka
Priprava:

Vse sestavine dajte v mešalnik in nekaj minut dobro mešajte, da dobite homogeno zmes. Nato vse skupaj približno 4 minute kuhajte na srednjem ognju (ne sme vreti). Pijte počasi, po požirkih čez cel dan. Če pijete preventivno, je gornja količina dovolj tudi za dva dni. Pomembno je le, da napitka ne dajete v hladilnik. Raje ga dobro zaprite in pustite na sobni temperaturi.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
ingver
 
poper
 
med
 
cimet
 
kurkuma
 
kokosovo mleko
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani