Interaktivni dodatki:






Datum: 19. JUN 22 - ZANIMIVOSTI

Resnica o vaših dveh jamicah na hrbtu

Po internetu se pojavlja veliko interpretacij, zakaj so pri nekaterih ljudeh dve jamici na hrbtu tako izrazite, vendar pa je razlaga veliko bolj neverjetna, kot se zdi.

Pred časom se je pojavila internetna raca, da ljudje z jamicama na hrbtu bolj in pogosteje doživljajo orgazem. Poleg tega se je razširila tudi vest, da imajo jamice samo nekateri, redki posamezniki. Revije za moške so celo svetovale, kakšna naj bo popolna ženska - z jamicami, seveda. A resnica je drugačna in veliko bolj pomembna.

Ne boste verjeli, vendar imamo vsi omenjene jamice v predelu, kjer se konča hrbtenica. Razlika je le v tem, da je veliko ljudi predebelih oziroma ima preveč maščobnih oblog, da bi se videle in prišle do izraza.

Seveda so maščobne obloge tudi znak slabe prebave, neredne prehrane, slabše prekrvavitve in deloma tudi premalo gibanja, čeprav prav za te jamice velja, da se jih ne da oblikovati s telovadbo.

Seveda ne, ker samo s telovadbo še nihče ni prišel do popolne postave. Jamice so tako v prvi posledici znak zdravega življenja in skrbi za hrano, nanje pa bodite pozorni še zlasti pri otrocih.

Še to ... Nekateri tem jamicam pri moških pravijo Apolonove jamice in jih povezujejo z rimskim bogom svetlobe in sonca, pri ženskah pa Venerine jamice, po rimski boginji ljubezni. Pravijo, da je ljubezen z ljudmi s temi jamicami bolj strastna. Hm, če bi bilo to odvisno samo od teh jamic ...

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani