Interaktivni dodatki:






Datum: 29. JUN 22 - DOBRO JE VEDETI

Jabolčni kis pred spanjem vam bo dramatično spremenil življenje

Samo požirek jabolčnega kisa pred spanjem je lahko zdravilo, hrana in pripomoček za hujšanje. Slednje je velik hit med slavnimi Američani.

O zdravilnih učinkih jabolčnega kisa smo že velikokrat pisali. Bogat je z vitamini B1, B2, A in E, med minerali pa izstopata kalij in magnezij. Z jabolčnim kisom je mogoče odpraviti težave s sladkorno, vnetim grlom, prebavnimi motnjami, slabim zadahom, celo raka je mogoče pozdraviti, o pravem čudežu pa po internetu poroča veliko navdušencev, ki so v samo nekaj dneh vidno shujšali in to prav z jabolčnim kisom.

Ocetna kislina je glavna aktivna sestavina jabolčnega kisa. Ima anti-glikemični učinek in pomaga ljudem, ki trpijo zaradi sladkorne bolezni, stimulira prebavno škroba in zavlačuje praznjenje želodca. Tako imate dlje časa občutek sitosti.

Raziskave so potrdile, da jabolčni kis v samo nekaj minutah za 4 do 8 odstotkov zmanjša količino sladkorja v krvi. Poleg tega prepreči nastanek novih maščobnih blazinic okrog trebuha in pospešuje njihovo izgorevanje. Jabolčni kis prav tako znižuje število trigliceridov v svetu, znižuje koncentracijo glukoze in inzulina ... Redno uživanje preprečuje prenajedanje, omejuje apetit, veliko pektina v kisu pa v možganih sproža občutek lagodja. Tisti, ki so namesto večerje pili jabolčni kis, so v samo nekaj tednih shujšali za 10 in več kilogramov.

Kako jabolčni kis spremeniti v idealno shujševalno kuro?

Če se odločite za dieto z jabolčnim kisom, potem se morate odpovedati večerjam. Namesto te popijte 2 žlici jabolčnega kisa in pol rezine sira.

Velja pa dodatno izpostaviti še to: eksperimenti, ki so jih delali na podganah, so pokazali, da je mogoče z jabolčnim kisom v celoti pozdraviti raka.

Pri ljudeh ta teza še ni potrjena, a naj vas to ne odvrne, saj ima jabolčni kis dovolj drugih zdravilnih učinkov.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani