Interaktivni dodatki:






Datum: 24. JUN 22 - DOBRO JE VEDETI

Najprej je odkrila zdravilo proti raku, za tem pa nekaj še pomembnejšega ...

Ko je ruska zdravilka, zdravnica in zeliščarka Irina Stefanovska predstavila svoje čudežno zdravilo, je recept hitro postal viralen.

Dr. Irina Stefanovska je v Rusiji med bolj znanimi zdravniki, saj s svojimi naravnimi metodami ob podpori zelišč dosega nadpovprečne rezultate. Še več ... Recepte za lajšanje simptomov več bolezni je uspela združiti v preprosto recepturo, ki izboljša delovanje možganov, izboljša spomin, pozitivno vpliva na sluh in vid. Recept deluje tudi proti raku ima pa tudi izjemen učinek na odvečne maščobe. Ta recept je zato v prvi vrsti odličen pripomoček za hujšanje, z njim lahko očistimo telo in premagamo kar nekaj hudih bolezni. Dovolj razlogov torej, da si ta recept dobro zapomnimo.

Hren
Hren je v ljudski medicini že dolgo poznano zdravilo. To velja tako za korenine, kot tudi liste. Hren je močen naravni antibiotik, spodbuja izločanje prebavnih sokov, povečuje metabolizem, izboljšuje jetra in ledvice ter je bogat z vitaminom C. Hren dokazano zavira rast tumorjev.

Hren deluje zdravilno samo, kot je surov. Ne smete ga segreti na več kot 36 stopinj Celzija.

Limona
Tudi limone vsebujejo veliko vitamina C, ki je ključnega pomena pri premagovanju rakavih celic in tumorjev. Limone povečujejo odpornost in pospešujejo nastajanje protiteles.

Poleg tega so v limonah dragoceni antioksidanti, ki zavirajo nastanek prostih radikalov, zmanjšujejo tveganje za nastanek srčnih in žilnih bolezni, dviguje nivo "dobrega" holesterola, poleg vitamina C pa je potrebno omeniti še veliko vitaminov B, železa, kalcija, kalija, mangana, magnezija, cinka, fosforja.

Med
Tretja pomembna sestavina recepta Stefanovske je med, ki so mu včasih rekli, da je hrana bogov (med so našli tudi v grobnicah faraonov). In res je. Med je predvsem zakladnica antioksidantov, spojin, ki nevtralizira škodljive učinke prostih radikalov. Zanimivo je tudi, da vsebuje razmeroma malo magnezija, kalija, fluora in joda, vendar je stopnja vpojnosti izredno in nenavadno visoka - približno 60 odstotkov.

Med vsebuje vitamine B, beljakovine, eterična olja, cvetni prah, organske kisline, encime ... Vrsta znanstvenih raziskav je pokazala, da ima med izredno protitumorsko aktivnost, pri tem pa ima vsaka vrsta medu svoje lastnosti.

Akacijev med na primer blaži živčno napetost in pomaga pri nespečnosti. Ajdin med blaži simptome hipertenzije in ateroskleroze.

Med je zelo pomembna sestavina tudi v kozmetični industriji.

In kakšen je recept Stefanovske?

Sestavine:

  • 125 g hrena
  • 3 bio limone
  • 3 žlice medu
Priprava:

Hren narežite na majhne kose in ga dajte v mešalnik, da dobite k kaši podobno strukturo. Nato dodajte še limone (z lupino vred jih narežite na majhne kose) in med, ter vse skupaj miksajte tako dolgo, da bodite gladko zmes. Nato vse skupaj pretočite v steklen kozarec in ga shranite v hladilnik.

Mešanico morate uživati 2-krat na dan po eno žlico in sicer najmanj 2 uri po in pred obrokom. Vztrajajte vsaj 3 tedne.

V tem času se vam bo zdravje močno izboljšalo.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
med
 
ingver
 
limona
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani