Interaktivni dodatki:






Datum: 15. AVG 22 - DOBRO JE VEDETI

Kmalu samo enkrat k zobozdravniku

Nove zalivke, ki prinašajo revolucijo v zobozdravstvo, bodo neverjetno spremenile naš odnos do zobozdravnikov.

Iz Queen Mary University of London so potrdili, da so izumili polnitev, ki zob povrne v prvotno stanje, prepreči zobno gnilobo in ustavi razpadanje. Poleg tega ta polnitev ne zahteva nobenega posega, vrtanja, brušenja, je povsem naravna in ne škoduje zdravju.

Sliši se neverjetno, še posebej, ker naj bi bila ta snov na voljo že naslednje leto. Angleži, ki so lastniki tega patenta, pravijo, da niso uporabili nič druga, kot pravilno razmerje fluora, fosforja in kalcija iz česar so naši zobje tako in tako zgrajeni. K čudežni zmesi so dodali še snov, ki uničuje bakterije in tako za stalno prepreči, da bi se gniloba še kdaj pojavila na tem mestu, a največjo revolucijo prinaša dejstvo, da se ta zalivka po nekaj tednih dobesedno zlije s preostankom zoba, ki tako dobi prvotno obliko.

Po prvih informacija, ki so na voljo, se bomo v prihodnosti po obisku zobozdravnika morali nekaj časa držati diete. Zgolj zato, da ne bi telo mineralov, ki so na novo vstavljeni v naša usta, porabilo za druge notranje procese. Dejstvo namreč je, da do kariesa pride prav zaradi pomanjkanja kalcija in drugih mineralov s katerimi se telo brani pred napadom kariesa.

Ko bodo zalivke na voljo, bo tako dovolj samo en obisk zobozdravnika, ki nam bo vstavil novo čudežno zalivko.

Se že veselimo in držimo pesti, da se novost čimprej pojavi tudi pri nas.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani