Interaktivni dodatki:






Datum: 9. AVG 22 - DOBRO JE VEDETI

Vas bolijo stopala? Ni problema!

Poleti, ko več hodimo, ali pa ste cel dan na nogah, se pogosto zgodi, da vas zvečer bolijo stopala. Razlogov za to je več, a k sreči obstaja naraven in preprost način, kako to nevšečnost odpraviti.

Boleča stopala so pogost, boleč in sila neprijeten pojav, ki se lahko vleče več dni, zaradi tega pa boste nejevoljni, nedružabni in upravičeno tudi zaskrbljeni. Boleče noge in zatečeni sklepi so lahko tudi znak cele vrste resnih bolezni. Samo spomnite se, kako lahko z masažo določenih centrov na stopalih uravnavamo zdravje celotnega organizma. Stopala so nadzorna plošča našega telesa.

Če ste se z bolečih stopal že lotili z najrazličnejšimi kremami, vendar brez uspeha, poskusite s tem nasvetom.

Potrebujete:

  • 1 limona
  • nogavica
  • hidratantna krema ali kokosovo olje
Uporaba:

Limono prerežite na pol in iz nje iztisnite sok. Nato ožeto limono dajte na peto stopala in čezenj obujte nogavico. Tako pustite vsaj 30 minut. Seveda med tem mirujte in bodite sproščeni (nikar tega ne počnite med obrokom, delom - gledanje televizije je povsem v redu, ker takrat najmanj obremenjujete organizem).

Po 30 minutah odstranite nogavico in limono.

Limona namreč vsebuje olja, ki mehčajo in regenerirajo kožo, zato gre staro in odmrlo kožo lažje odstraniti. Razpoke, ki se pogosto pojavijo na petah, lahko z redno uporabo te metode v 2 do 3 dneh popolnoma odpravite.

Šele nato stopalo namažite s hidratantno kremo, še bolje pa je uporabiti navadno kokosovo olje. S tem boste pomagali koži, da dlje časa ostane gladka in prožna.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani