Interaktivni dodatki:






Datum: 5. AVG 22 - DOBRO JE VEDETI

Dieta, ki jo morajo poznati vse neveste

Kaj mislite, da je največji problem vseh nevest na svetu? Nobena ne želi debela pred oltar, a tega se večina običajno zave 3 dni pred poroko. Kaj storiti?!

Anonimni profesionalni načrtovalec porok, ki ne želi biti imenovan (verjetno zato, da se kdo ne bi prepoznal), je objavil 3-dnevni jedilnik za neveste. 3-dnevni zato, ker takrat vse neveste zgrabi panika, kaj, če jim poročna obleka ne bo prav. Vse želijo na hitro shujšati, časa za telovadbo pa običajno nimajo.

Poleg tega so neveste večinoma izpostavljene ogromnemu stresu, so na robu depresije, nervoze, večina toži, da jim stvari uhajajo iz nadzora ... Načrtovalci porok se strinjajo, da je treba imeti zadnje tri dni debelo kožo.

Ko je bil v ameriških medijih prvič objavljen meni nevest, nihče ni pričakoval, da bo tako zanimanje za to dieto. Največji magnet je seveda, kako v samo nekaj dneh opazno shujšati. To ne zanima samo nevest, pač pa četrtino sveta, ki ima povišano telesno težo. Načrtovalci porok obljubljajo, da lahko neveste shujšajo tudi do 5 kilogramov v 3 dneh.

A ne pozabite!

Neveste so močno stimulirane in zelo dosledne. 3 dni pred poroko ni časa za improvizacijo, zato se jedilnika natančno držijo, četudi dieta ni enostavna.

Zelo pomembno je, da imate 5 obrokov na dan, da na dan pojeste točno 2.930 J (700 kalorij) manj, kot je optimalna količina glede na vašo starost in sedanjo težo, ob tem pa moramo dodati še to, da je dieta enako učinkovita tako pri nevestah, kot tudi ženinih.

Zapomnite si: brez zadržkov lahko to dieto poskusite tudi, če se vam ne mudi pred oltar. Poleg treh dnevov, kolikor traja dieta, lahko izgubite samo še nekaj kilogramov ...


1. dan
  • Pred zajtrkom: popijte 2 kozarca po 2 dcl mlačne vode. Počasi. To bo aktiviralo vaš metabolizem..
  • Zajtrk: 20 minut po vodi si privoščite zajtrk, ki naj bo skodelica posnetega mleka z žličko nesladkanega kakava in žličke medu. Kakav je bogat z magnezijem, kar je zelo pomembno za hitro hujšanje.
  • Malica: nekje na sredi med zajtrkom in kosilom (minimalno 2 uri po tem, ko ste vstali) si privoščite grenivko. Kot verjetno veste, je največ vitaminov in mineralov v belem mesu pod lupino, zato se je nikar ne trudite natančno olupiti. Več belega pojeste, bolje je.
  • Kosilo: 200 gramov kuhanega belega piščančjega mesa in 300 gramov sezonske sveže zelenjave zelene barve (ne rdeče - da se ne bi pregrešili s paradižnikom, ki v resnici spada med sadje).
  • Malica: popijte kozarec (2 dcl) navadnega in nesladkanega jogurta ali kefirja (pri kupljenem jogurtu preverite, koliko ima ogljikovih hidratov - pri manj mastnih jogurtih proizvajalci pogosto dodajo sladkor - to ni dobro).
  • Večerja: krožnik zelenjavne juhe (najboljši sta zeljna ali čebulna juha).
2. dan
  • Pred zajtrkom: popijte 2 kozarca po 2 dcl mlačne vode.
  • Zajtrk: 2 grenivki in skodelica mleka s kakavom in medom.
  • Malica: grenivka
  • Kosilo: 2 krožnika zelenjavne juhe in skodelica jogurta.
  • Malica: grenivka.
  • Večerja: 200 gramov kuhanega piščančjega mesa ali bele ribe in sveža zelena zelenjava.
3. dan
  • Pred zajtrkom: popijte 2 kozarca po 2 dcl mlačne vode.
  • Zajtrk: 2 grenivki in skodelica mleka s kakavom in medom.
  • Malica: grenivka.
  • Kosilo: 3 do 4 dcl jogurta brez ali z manj maščob.
  • Malica: grenivka.
  • Večerja: 200 gramov kuhanega belega piščančjega mesa in pest sveže, surove, zelene zelenjave.
Še to ...

Ves čas diete pijte mlačno vodo. Tak urnik, kot ste si ga zadali prvi dan, poskusite ohranjati vse dni. Zelo pomembno je, da telo ujame prehranjevalni ritem. Pod nobenim pogojem ne preskakujte obrokov.

In še opozorilo: če kadarkoli začutite napetost v želodcu, se slabo počutite, ali pa ste preveč lačni, raje prenehajte s to dieto.

Zdravje naj bo vendarle na prvem mestu.



Dieta, ki jo morajo poznati vse neveste
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani