Interaktivni dodatki:






Datum: 26. AVG 22 - DOBRO JE VEDETI

Maščobe na trebuhu izginejo v 7 dneh

Ko omenimo besedo dieta, mnogi pomislijo na kaj žalostnega, stresnega, brez okusa in brez uspeha. Da katastrofalnih posledic za organizem niti ne omenjamo. Če mislite, da je to še shujševalna dieta, kot tisočere pred njo, se motite!

Posebnost te diete je, da ni agresivna, ni se je težko držati in je prijazna do organizma.

Hitro hujšanje je lahko tudi bolezenski znak, zato se ni dobro igrati s tem. Poleg tega si lahko nepopravljivo poškodujete želodec in črevesje. Zato naj bo dieta takšna, da telo okrepi, topi pa samo odvečne maščobe. Še bolj pomembno pa je, da ne nastajajo nove. Če boste omejili nastajanje novih maščobnih blazinic, se držali predpisanega nivoja energije in ob tem še malo telovadili (vsaj 2.093 J (500 kalorij) poskusite potrošiti), boste po enem tednu pozitivno presenečeni.

Recept za shujševalni koktajl:

  • 2 beljaka
  • 100 gramov nemastne kisle smetane
  • 1 žlica lanenega olja
  • 1/2 korenja
  • 1/2 jabolka
  • sok polovice limone
Priprava:

Najprej dajte v mešalnik korenje in jabolko. Ko dobite gladko zmes, dodajte še preostale sestavine. Popijte 20 minut pred zajtrkom, ki ga nikakor ne smete izpustiti. Ves čas diete ne smete jesti nič ogljikovih hidratov, nobenega sladkorja in nič in pšenične moke. Pa še na nivo energije pazite.

Morda se vam bo sprva zdelo komplicirano, vendar pa se bo telo po treh dneh navadilo na spremenjen režim prehranjevanja, jutranji koktajl pa bo poskrbel, da se organizem dodobra predrami, napolni z vitamini in energijo in se pripravi na naporen dan.

Prav zaradi tega je pomembno, da se vam ne delajo nove maščobne blazinice.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani