Interaktivni dodatki:






Datum: 9. SEP 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Napitek, ki lahko premaga raka?

Vztrajni lahko s tem napitkom premagajo zelo hude bolezni. Napitek, ki ga lahko pripravimo tudi iz zamrznjenega sadja.

Recept za ta napitek je sila preprost. Potrebujete:

  • pest borovnic (lahko zamrznjenih, lahko pa tudi tistih iz domačega kompota)
  • 2 korenčka
  • 1 jabolko (z lupino, ki jo pred tem dobro operete, da se znebite vsaj površinskih pesticidov)
Priprava:

Vse sestavine dajte v mešalnik (zamrznjene borovnice dajte prejšnji večer na toplo, da se do jutra segrejejo na sobno temperaturo). Zmešajte, da dobite gladko in homogeno zmes, ter vse skupaj popijte na tešče. Če uporabite zamrznjene borovnice poskrbite, da napitek ne bo preveč hladen. Idealno je, da je sobne temperature.

In zakaj je dobro piti ta sok vsako jutro?

Da je korenček zelo hranljiva vrtnina, si lahko preberite v prispevku Je lahko preveč korenčka škodljivo? Veliko informacij o koristnosti korenčka najdete tudi v prispevku Ali veste, katero zelenjavo je bolje jesti kuhano, kot surovo? Seveda je v obeh prispevkih govora o izredno pozitivnih učinkih korenčka.

Kaj pa borovnice?

To, da imajo ogromno antioksidantov, se vidi že iz barve (vsi sadeži temno-vijolične barve so takšni zato, ker vsebujejo veliko antioksidantov). To, da preprečujejo sladkorno, znižujejo pritisk, si lahko preberite v Borovnice napredovale iz super v čudežno živilo.

Če torej zmešamo dve izredno zdravi sestavini skupaj z jabolkom (ne pozabit, da je največ vitaminov prav pod lupino - v lupini je tudi veliko pektina, antioksidanta, ki mu pripisujejo zdravilno moč proti vsem vrstam raka.

Raziskave so tako pokazale, da ta napitek opazno zmanjša tveganje za nastanek rakov, kot so rak na pljučih in dojkah. Krepi tudi očesni živec in zmanjšuje tveganje za sladkorno bolezen. Poleg tega še zdravi srce, preprečuje vnetja žolčnika, preprečuje drisko in uravnava zaprtje. preprečuje hemeroide, spodbuja imunski sistem, preprečuje vnetja sečil, daje energijo ...

Poskusite vsaj 3 dni redno piti ta sok, pa boste videli, kako ta sok deluje na vaš organizem. Presenečeni boste.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani