Interaktivni dodatki:






Datum: 11. JUL 23 - RECEPTI

Čudežni napitek, ki vam bo vzel dih

Je sladek, a ne redi. Je vsestransko učinkovit, vendar ni predrag. Je koristen za zdravje, pomlajuje, pomirja, človeštvo pa ga pozna že tisočletja. Prav čudno, da smo danes nanj pozabili ...

Toliko zdravilnih in drugih pozitivnih učinkov, kot ima ta pijača, skorajda ne najdete nikjer drugje, skrivnost pa je tako preprosta, da preseneča, kako smo ljudje tako hitro in enostavno pozabili tisočletno ljudsko modrost in se zastrupljamo z vsemi vrstami kemikalij.

Gotovo ste že slišali, da je žlica medu za organizem najlepši začetek dneva. Če pa med stopite v mlačni vodi in dodate nekaj kapljic limoninega soka, dobite čudežni napitek nepredstavljivih lastnosti.

Sladkor v medu je naraven in predstavlja zdrav vir kalorij. Poleg tega sladkor v medu zmanjšuje potrebo po drugih vrstah sladkarij, zato boste s tem napitkom lažje hujšali.

Med, mlačna voda in limon pomaga pri napenjanju, želodčnih težavah, celo pri slabem zadahu in pri težavah z črevesnimi plini. Poleg tega napitek izboljšuje imunski sistem, zmanjšuje težave z alergijami, blaži kašelj in blagodejno vpliva na vnetja, prehlade ... Pijača je naravni energijski stimulator, pomaga pri razkisanju, uravnava holesterol in še bi lahko naštevali.

Pred koncem pa še nasvet. Dan obvezno začnite z mlačno vodo, čez dan pa si lahko privoščite tudi ohlajen napitek. Nič ne bo narobe, če vrč z vodo s sokom stisnjene limone in nekaj žlicami medu postavite v hladilnik.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani