Interaktivni dodatki:


(Doctormurray.com)



Datum: 14. FEB 24 - ZDRAVJE, LEPOTA

3 načini, kako znižati sladkor v krvi

Sladkor v krvi lahko znižate z zdravili, ki vam jih je predpisal zdravnik, pa tudi z metodami ruskih zdravilcev

Že res, da je sladkorna bolezen današnjega časa, vendar to ne pomeni, da teh težav pred desetletji in stoletji ni bilo. Danes je sladkorna tako množična, da se nam zato zdi, kot da je prejšnje generacije niso poznale. Prav zato vam predstavljamo tri načine za zniževanje krvnega pritiska, ki so pogosti pri ruskih zdravilcih.

1. Hren proti sladkorju

  • približno 20 centimetrov korenine hrena
  • 9 strokov česna
  • 1/2 litra kvalitetnega piva
Priprava:

Korenino hrena dobro operite, vendar je ne olupite. Hren sesekljajte na čim bolj drobne koščke. Olupite česen in ga prav tako sesekljajte na drobne koščke ter ga dodajte k hrenu. Vse skupaj zalijte s pivom in za 10 dni postavite na temen hladen prostor. Uživajte 2- do 3-krat na dan po 1 žlico pred obrokom.

2. Oves proti sladkorju

Približno 50 gramov ovsa dajte v pol litra prevrete in ohlajene vode. Vse skupaj še enkrat postavite na štedilnik in kuhajte, da mešanica počasi vre 10 do 15 minut. Posodo nato odstranite in jo pustite stati še eno uro. Pijete pred obroki 3- do 4-krat na dan po pol kozarca, pri tem pa vztrajajte vsa 2 tedna.

3. Jajca proti sladkorju

Zjutraj na tešče popijte surovo jajce in sok ene limone. Oboje dobro premešajte, pijte pa vsaj 10 dni. Ta metoda je hitra in enostavna, primerna predvsem za tiste, ki ne zajtrkujete. Jajce vam bo dalo dovolj energije za zdrav začetek dneva.

Na koncu pa še opozorilo: nobeden od teh nasvetov ne more nadomestiti zdravil, lahko vam le pomagajo pri zdravljenju, še bolj pa pri preventivi. Ker gre za naravne metode, vam ne morejo škoditi.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani