Interaktivni dodatki:






Datum: 26. MAJ 22 - DOBRO JE VEDETI

Razstrupljevalna in prečiščevalna dieta homeopatov in slavnih

Dieta Madal Bal Neera ni prehrana, pač pa način razstrupljanja in čiščenja strupov - uporabljajo jo homeopati - dieta je priljubljena zlasti med slavnimi

Dieta Neera spada med izredne topilce maščob, zato jo uporabljajo slavni, ko morajo na hitro izgubiti kilograme in narediti svoje telo fit. Je pa to dieta, ki so jo razvili švicarski homeopati za okrevanje po hudih boleznih, iz osnovne različice pa se je razvila vrsta izpeljank.

Kako uspešna je dieta, je za China Daily nedavno razkrila Beyonce, ko je morala v nem mesecu shujšati za 9 kilogramov. Tudi Angelina Jolie si je za snemanje filma Agent Salt pomagala z dieto Neera. Naomi Campbell uporablja to dieto pred vsakim pomembnejšim estradnim dogodkom. Tudi Demi Moore in Ashton Kutcher, ko sta še bila par, sta pogosto opisovala, da je razstrupljevalna dieta v dvoje bolj učinkovita.

Kako poteka Neera razstrupljevanje?

Sestavine:

  • 17 dcl prekuhane vode
  • 1,5 dcl palminega ali javorjevega sirupa
  • 1,5 dcl soka sveže stisnjenih limon
  • ščepec kajenskega popra ali ingverja
Kako poteka dieta?

V času diete bo vaša prebava dobesedno na počitnicah. Privoščili ji boste nekaj premora, telo pa bo energijo črpalo iz zalog.

Iz gornjih sestavin si vsako jutri pripravite 2 litra napitka, ki ga morate čez dan piti počasi in enakomerno. Poleg tega poskusite prvi dan preživeti samo s sadnimi in/ali zelenjavnimi sokovi.

Naslednji dan si za zajtrk poleg obveznega Neera napitka privoščite sveže stisnjen sok oranž, za kosilo pa pojejte skledo zelenjavne juhe.

Tretji dan jejte samo surovo zelenjavo.

Četrti dan že lahko preklopite na redno prehrano. V primeru, da želite še vztrajati na dieti, začnite spet s sadno-zelenjavnimi sokovi.

V času diete nikakor ne jejte mesa, jajc, rib, kruha, sladkarij, tudi kavo poskusite maksimalno zmanjšati, brezalkoholne pijače so prepovedane, pa tudi kajenje, če ste kadilec, zmanjšajte na minimum.

Uspeh ne bo izostal, vsi, ki so preizkusili Neero pa so navdušeni, ker ni jo-jo efekta.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani