Interaktivni dodatki:






Datum: 19. DEC 22 - ZDRAVJE, LEPOTA

Kako se znebiti škodljivih želodčnih bakterij

Želodčne bakterije so sila neprijetna nadloga in še težko ozdravljive. Poskusite pa lahko s te naravnim receptom.

Želodčne bakterije lahko povzročijo zelo neprijetne bolečine in vam pokvarijo več dni, preden se stanje normalizira. V tem času morate jesti le nežno kuhano hrano s čim manj začimb, izogibajte se mastnemu mesu, alkoholu, gaziranim pijačam, procesirani hrani. Ko imate težave z želodcem nikar ne jejte pogrete in postane hrane, prav tako se izogibajte velikim temperaturnim razlikam ... K sreči pa obstaja naravni recept, ki lahko pomiri še tak nemir v vašem želodcu, zanj pa potrebujete le dve sestavini.

Gre namreč za kombinacijo olivnega olja in fig. Ta tandem spada med najbolj učinkovite varuhe zdravja, saj lahko z njim pozdravite tudi bronhitis, astmo, hemeroide, zaprtje, prebavne motnje in celo neplodnost.

Kako pripraviti zdravilo proti želodčnim bakterijam?

Sestavine:

  • 5 suhih fig
  • kvalitetno deviško oljčno olje
Priprava:

Fige narežite na 4 dele in jih dajte v steklen kozarec. Prelijte jih z olivnim oljem in postavite na temno in hladno mesto. Slaba stran tega recepta je, da boste morali počakati vsaj 7 dni, preden boste lahko pojedli prvo četrtinko fige, še bolje pa bo, če fige namakate 40 dni in več. Ko boste vsako jutro na tešče pojedli en kos fige, boste naredili več za svoje zdravje, kot s katerimkoli zdravilom.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani