Interaktivni dodatki:






Datum: 13. MAR 22 - DOBRO JE VEDETI

Energijski napitek za hitrejše okrevanje

Če želite svoje telo napolniti z energijo, izboljšati imunski sistem, prekrvavitev, delovanje možganov, potem poskusite prastar samurajski trik ...

Za recept japonskih samurajev se dolgo ni vedelo čemu služi. Šele raziskave v zadnjem času so pokazale, da ima ta preprosta mešanica velik vpliv na trdnost kosti, na energijo in splošno počutje, krepi imunski sistem ... Ključna lastnost tega napitka je, da telo z njim dobi vse potrebne minerale: od vitaminov, proteinov do kalcija.

Priprava je nekoliko zamudnejša, čeprav potrebujete samo dve sestavini in sicer 150 ml domačega jabolčnega kisa in surovo jajce. Jajce najprej dobro operite in ga dajte v kozarec, čezenj pa prelijte s kisom. Pustite stati 7 dni.

V tem času se bo lupina povsem raztopila in ostala bo samo mehka membrana, ki ohranja jajčni beljak in rumenjak. Odstranite membrano, vsebino jajca in kis pa dobro premešajte.

Vsak dan popijte po tri žlice te mešanice in to 3-krat na dan. Seveda lahko to mešanico razredčite v kozarcu mlačne vode, vztrajajte pa vsaj teden dni. Med tem časom pripravek hranite v hladilniku, že po nekaj dneh pa boste čutili, da imate več energije, pa tudi počutje se vam bo izboljšalo.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani