Interaktivni dodatki:






Datum: 30. JUN 22 - DOBRO JE VEDETI

Prevretek, ki odplakne celulit in maščobe

Kdo bi si mislil, da lahko do popolne postave pridete na tako preprost način brez veliko truda - vse, kar potrebujete, je čebula!

Želite, da bi samozavestno skočile v kopalke, a nimate časa za fitnes, masaže in kozmetičarke? Nič skrbet! Rešitev je v čebuli.

Nikar ne vihajte nosu. Res je, da ima nekoliko samosvoj okus, a po enem tednu boste zagotovo spremenili mnenje. Čebula ima namreč močan anti-celulitni učinek in bo tudi vaš najboljši zaveznik pri izgubi odvečnih kilogramov. Čebula je namreč močen diuretik, zato bo tudi čiščenje telesa zelo intenzivno.

Poleg tega bo ta prevretek bogat z vitamini A, B in E, bogat bo tudi s kalcijem, fosforjem, kalijem, magnezijem in železom. Zdravi in lajša diabetes, holesterol, vnetja sečil, revmatična obolenja, zaprtje, anemijo, absces. Blaži tudi pike insektov. Ta napitek izprazni vodo iz nog (zelo pomembno, če vam otekajo gležnji), izboljšuje prekrvavitev in vas popelje nazaj v čase odlične forme.

Kaj je potrebno narediti?

V posodo natočite liter hladne vode, vanjo pa dajte dve srednje veliki čebuli, ki ste ju prej olupili in narezali na četrtine. Ko voda zavre, jo pustite vreti še 10 minut. Nato posodo odstavite, da se napitek ohladi, vmes pa že lahko odstranite čebulo.

Pijte kozarec čebulne vode na tešče in pred spanjem, lahko pa tudi vmes. Drugih pijač razen vode ne pijte.

In še opozorilo: če ste mamice in še dojite, potem upoštevajte, da se bo okus čebule po dnevu ali dveh prenesel tudi na vaše mleko.

Čebulni prevretek je dober tudi za moške z velikimi trebuhi.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
čebula
 
celulit
 
sladkorna
 
hujšanje
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani