Interaktivni dodatki:






Datum: 18. AVG 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Čudežni regenerator kože iz samo dveh sestavin, ki jih ima vsak doma

Poleti je koža še posebej izpostavljena vremenskih vplivom, poleg tega pa nanjo nanašamo nešteto krem za sončenje. Kako kljub tej kemiji ohraniti kožo elastično, napeto in brez gub.

Čeprav se nam zdi, da koža najbolj trpi pozimi zaradi nizkih temperatur in suhega zraka, pa se poleti srečujemo s prav posebno vrsto težav. Koža je preobremenjena z različnimi kemijskimi preparati, kar jo dobesedno duši. Še zlasti to velja za kreme za sončenje, ki morajo zadržati škodljive UV žarke, žal pa vmes zaustavijo tudi svetlobo, ki je koži koristna.

Da bi si povrnile mladosten videz, predvsem pa, da bi kožo kljub izpostavljenosti soncu obdržali v popolni kondiciji, si naredite to preprosto mešanico.

Najprej kožo temeljito očistite.

Nato vzemite žličko mletega črnega popra (domače zmlet poper ima več hranilnih snovi) in 2 žlički jogurta. Oboje dobro premešajte, nato pa s prsti nanesite na kožo. Masirajte nekaj minut, po 20 minutah pa si obraz sperite z mlačno vodo.

Poper ima namreč veliko vitamina A in K, jogurt z zdravimi probiotičnimi bakterijami pa kožo vlaži in jo dela elastično.

Prvi rezultat te maskare bodo vidni že naslednji dan.

S tem nasvetom se poleg gubic znebite tudi aken, mozoljev ... Jogurt-poprova mešanica je zelo priporočljiva tako za starejše, kot tudi mlajše.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
jogurt
 
črni poper
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani