Interaktivni dodatki:






Datum: 7. SEP 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Samo z eno začimbo do neverjetne postave

Začimbe so že skoraj čudežna bližnjica do trdnega zdravja, odličnega počutja in popolne postave. Preverite kako?!

Skrivnostna začimba je cimet, ki preprečuje razvoj bolezni srca in ožilja, pomaga zmanjšati nivo holesterola v krvi, zmanjšuje tveganje za srčni infarkt, čisti telo, odvaja strupe in močno pomaga pri hujšanju. Pravzaprav so tisoči, ki so poskusili hujšati s cimetom, navdušeni nad vsestransko učinkovitostjo te metode.

Sestavine:

  • 1 skodelica vrele vode
  • 1 žlica cimeta
  • sok 1/2 limone
  • 1 žlica medu
Priprava:

V skodelico vrele vode dajte cimet. Pokrijte skodelico in počakajte približno 20 minut, da se voda ohladi. Nato dodajte limono in med premešajte in dajte napitek še za pol ure na temno in hladno mesto. Lahko tudi v hladilnik.

Pomembno je, da to popijete minimalno 20 minut pred vsakim obrokom, torej vsaj 2- do 3-krat na dan. To počnite 14 dni, potem pa za mesec dni prekinite. V tem času poskusite jesti čim več beljakovin in čim manj ogljikovih hidratov.

Že po nekaj dneh boste videli in čutili spremembo. Cimet bo namreč povzročil, da se bo telo začelo samo čistiti, znebili se boste strupov, imeli več energije in tudi vaše počutje bo boljše. A največja sprememba bo pri kilogramih. S to metodo, če vam uspe v celoti črtati iz jedilnika ogljikove hidrate in, ko k temu dodate vsaj 30 minut sprehodov na dan (če imate možnost sprehajati se v gozdu, potem to izkoristite), boste hujšali tudi do pol kilograma na dan. Če ste že kdaj hujšali, potem veste, da je to skoraj neverjetno.

Razlog za tako hiter učinek je namreč v pospešeni prebavi in predvsem v tem, da se poraba kalorij ob pomoči cimeta 2-poveča. Če ste prej med sprehodom izgubili 2.093 J (500 kalorij), jih boste sedaj 1000.

Poskusite in to povejte še prijateljem. Hvaležni vam bodo.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
cimet
 
limona
 
med
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani