Interaktivni dodatki:






Datum: 24. OKT 22 - ZDRAVJE, LEPOTA

Danes je čas za odštekan shujševalni eksperiment

Preden greste spat, popijte to nenavadno mešanico. Stopite na tehtnico in naslednje jutro, ko se zbudite, stopite še enkrat ...

Le kdo ne bi rad shujšal?! Če bi bilo mogoče, bi vsi radi hujšali hitro, brez dodatnega napora, telovadbe in truda. Najbolje čez noč!

Vse to je mogoče s samo enim kozarcem tega napitka. Raziskave so pokazale, da 78 odstotkov anketiranih lahko zaradi tega recepta dejansko uresniči svoje sanje. Preverite, kako?!

Posebnost tega napitka je, da pospešuje metabolizem, zmanjšuje apetit in pomaga telesu pri odplakovanju odvečne maščobe. Vse to med spanjem. Zelo pomembno je, da kozarec tega napitka popijete namesto večerje (boste videli, da je ne boste pogrešali) in sicer pol ure pred spanjem.

Potrebne sestavine:

  • 2 dcl navadnega jogurta (lahko je tudi manj masten, ni pa nujno)
  • limona
  • 3 vejice nasekljanega peteršilja
  • 1 žlica cimeta
  • 1 žlica medu
  • 1 žlica ingverja
Priprava:

Vse sestavine dobro premešajte, da dobite gladko zmes. Pijte počasi. Zelo pomembno je, da po tem napitku ne jeste ničesar več. Pijete lahko le mlačno, še bolje vročo vodo.

Naj za konec dodamo še nekaj statistike. Malo manj kot 15 odstotkov ljudi ima to srečo, da bo že prvi dan pitja tega napitka shujša za več kot kilogram. Je pa res, da boste z rednim pitjem v tednu dni skoraj zagotovo lažji za nekaj kilogramov.

Poskusite.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
jogurt
 
limona
 
cimet
 
ingver
 
peteršilj
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani