Interaktivni dodatki:






Datum: 28. NOV 21 - ZDRAVJE, LEPOTA

Recept za hujšanje, ki je v samo 24 urah sprožil cunami hujšanja

Posebnost tega čaja je, da potrebujete samo tri sestavine, rezultati pa so vidni že po 24 urah.

Vzrokov za debelost je ogromno, vendar so testi pokazali, da je nastane maščobnih oblog tesno povezan s količino sladkorja v krvi. Namreč, ko ima telo preveč sladkorja, ki ga telo potrebuje, začne nastajati inzulin, ki nase veže sladkor, inzulin pa pospeši nastajanje maščobnih oblog. Če torej želite hitro in učinkovito hujšati, morate obvladovati najprej količino sladkorja v telesu, potem šele se lahko lotite topljenja maščob.

Za čaj, ki je dobesedno čez noč postal velik internetni hit, potrebujete:

  • 8 dcl vode
  • 1 palčka cimeta
  • 3 lovorjevi listi
  • 1 žlica belega čaja
Priprava:

Vodo najprej zavrite in jo odstavite s plošče. Vanjo dodajte cimet, čaj in lovorjeve liste, pokrijte in počakajte približno 15 minut, da se čaj ohladi. Najbolje, da si tak čaj pripravite zvečer, zjutraj pa ga samo precedite in začnete piti. Zelo pomembno je, da prvo skodelico popijete zjutraj na tešče, preostalih približno 5 skodelic pa pred vsakim obrokom in vmesnimi malicami. pomembno je, da čez dan popijete vseh 8 dcl čaja (približno 5 skodelic).

Čaj najprej uravna sladkor v telesu, nato pospeši metabolizem, še posebej izgorevanje maščob okrog trebuha, na koncu pa deluje čistilno, da iz telesa odstranite čim več strupov.

Čaj je postal hit potem, ko je kar nekaj ljudi potrdilo, da so že prvi dan pitja tega čaja obseg pasu zmanjša do 8 centimetrov.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani