Interaktivni dodatki:






Datum: 16. DEC 21 - ZDRAVJE, LEPOTA

Tibetantski eleksir mladosti, ki ustavlja staranje

Če mislite, da je to še ena komercialna natega za nakup super drage kozmetike, se motite. V resnici gre za veliko bolj zdravo reč ...

Ko smo Zahodnjaki pred približno desetletjem prvič slišali za to mešanico, ji ni nihče posvečal veliko pozornosti. Poglejte zakaj?

Sestavine:

  • 1 dcl svežega limoninega soka
  • 200 g medu
  • 50 g hladno stisnjenega olivnega olja
Priprava:

Vse sestavine dobro zmešajte, vse skupaj pa imejte shranjeno v hladilniku. Vsako jutri na tešče pojejte eno žlico.

Še eden od množice podobnih receptov? Da, vendar so švicarski raziskovalci odkrili majhno podrobnost, zaradi katere so postali pozorni na to mešanico. Recept je bil namreč zapisan na glineni ploščici v enem od mnogih tibetanskih samostanih. Starost te ploščice bi lahko sovpadala z obiski Marca Pola, kar pomeni, da bi v resnici lahko šlo za sredozemski recept, ki so ga prevzeli Kitajci.

In res.

Tako v Tibetu, kot tudi na kitajskem se pojavlja veliko različic tega eliksirja mladosti, kjer pa se namesto zdravih maščob iz olivnega olja uporabljajo druge bolj ali manj zdrave maščobe. Poleg tega pa je sredozemsko olivno olje po celem svetu sinonim za najbolj zdravo olje na svetu.

Bistvo tega eliksirja je namreč, da pomaga pri regeneraciji celic, s temi preprostimi sestavinami pa se dobesedno resetirajo števci, ki omejujejo naše celice, kolikokrat se še lahko regenerirajo. Po določenem številu regeneracij je število odmrlih celic tako visoko, da se je nemogoče izogniti boleznim.

Če se boste navadili jemati to zdravilo vsak dan, lahko že po nekaj dneh računate na pozitivne spremembe. Izboljšal se vam bo imunski sistem. Izboljšala se vam bo prebava vključno z delovanjem jeter in ledvic. Tudi krvni sladkor se vam bo stabiliziral in pritisk tudi. Ta napitek zelo dobro vpliva tudi na ožilje, prekrvavitev, izboljšuje spomin in stimulira delovanje možganov, poveča elastičnost kože ...

Po enem mesecu rednega jemanja so rezultati takšni, kot bi bili mlajši za 10 let.

Tibetanci že pol tisočletja verjamejo v moč te mešanice. Očitno celo bolj, kot mi, od koder je prišel ta nasvet.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani