Interaktivni dodatki:






Datum: 9. JAN 24 - DOBRO JE VEDETI

5 stvari, ki jih morate jesti zvečer, da bi do jutra shujšali

Če boste to pojedli 2 do 3 ure pred večerjo, potem se boste zjutraj prebujali kot prerojeni ...

1. Nemastni grški jogurt
Pol ure preden ležete v posteljo pojejte skodelico jogurta, vanj pa zmešajte dve žlici cimeta. S tem boste poskrbeli za zdrave beljakovine, ponoči pa se vam bo povišal nivo triptofana, ki bo opravil z odvečnimi maščobami, poleg tega pa preprečuje zgago in ureja prebavo. Namesto cimeta lahko v jogurt dodate jagode, lanena semena, chia semena, mlete orehe. Vedno dodajte samo eno stvar in nikar ne mešajte stvari.

2. Skuta z manj maščobe
Pol skodelice skute z manj maščobe pojejte z nekaj borovnicami, lahko tudi z jagodami, ki ste jih narezali na kocke, dodate lahko tudi nekaj grobo mletih mandljev, najboljša skuta pa je brez vsega. Taka je tudi najbolj učinkovita pri hujšanju.

3. Kuhano korenje
Korenje zelo dobro zmanjšuje apetit, ima izredno nizko energijsko vrednost in je dobro za hujšanje. Pazite le, da večerje ali poznega kosila niste jedli vsaj 2 ure pred obrokom korenja.

4. Skleda žitnih kosmičev
Najboljši so koruzni ali ovseni kosmiči brez sladkorja. Čeznje polijte malo mleka, lahko dodate nekaj borovnic ali malin.

5. Pokovka
Kako naj bo pokovka zvečer zdrava? Če jo naredite sami, dodate malo olja in kajenskega popra, boste dobili zelo dober obrok s samo 418 J (100 kalorij), ki zelo dobro obvladuje apetit. Poskusite in presenečeni boste, da je lahko domača pokovka tako okusna. Vstran z instant pokovko polno trans maščob in preveč soli.



5 stvari, ki jih morate jesti zvečer, da bi do jutra shujšali
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani